Fit joga mami

Prelepo pozdravljene mamice in bodoče mamice!

Za vas sem ustvarila posebno Yogalishes kolekcijo knjig in ostalih izdelkov, ki vam omogočajo čim lažji in lepši prehod v materinstvo s pomočjo joge.

Sem mamica treh srčkov: Jaka, Tjaša in Izabeli in ravno joga mi je pomagala, da sem se trikrat pripravila na zanositev, da sem bila v nosečnosti aktivna in hitro ter pravilno okrevala po vseh treh porodih. Prav tako sem jogo izvajala z vsemi mojimi pikci, saj sem želela poskrbeti za njihov pravilen razvoj.

Kot mednarodno licencirana in priznana jogistka ter učiteljica joge za prenatalno in postnatalno vadbo, sem želela to znanje in moje izkušnje deliti z vami v najlepši obliki, in sicer so nastale knjižne uspešnice, ki so zaradi zanimanja že prevedene v več tujih jezikov.

Yogalishes kolekcijo sestavljajo tudi drugi izdelki, kot so e-karice, webinarji in spletni tečaji.

Želim vam čim lepše trenutke na poti v materinstvo.

Namaste.
Vaša Ana Kersnik Žvab

Priprava na zanositev in izboljšanje plodnosti

Priprava na zanositev je pomembna. S tem edinstvenim jogijskim priročnikom lahko izboljšate plodnost in se pripravite na zanositev na naraven način. Ste vedele, da nas dušica sedemkrat obišče, preden se odloči za nas? Zanimivo, mar ne. Delo je podkrepljeno s profesionalnimi fotografijami in potrjeno s strani strokovnjakov splošne in alternativne medicine.

Priprava na porod in aktivna nosečnost

Ni vsaka telesna aktivnost v nosečnosti varna. V ospredju vadbe joge je zdravstveno stanje in počutje mamice in razvijajočega se otroka. Z jogo se lahko celostno pripravite na porod, in sicer fizično, psihično in energetsko ter ste v nosečnosti aktivne na varen način.

Varno in učinkovito okrevanje po porodu

Po porodu bi bila vsaka mamica rada hitro fit, a prav je, da ne prehitevamo samih sebe in dopustimo času čas ter na pravilen in učinkovit način okrevamo po porodu. Temu je namenjen vrhunski jogijski priročnik, ki vam ponuja tudi priložnost, da vadite skupaj s svojim dojenčkom in tako navežete še prav poseben stik tudi na energetskem nivoju, ki ostane za vedno.

Pravilen razvoj dojenčka in pravilno rokovanje z dojenčkom

Odraščanje je pomembno in prav tako je pomemben pravilen razvoj otrok. V knjižni uspešnici Joga za najmlajše sem dodala tudi napotke glede najnovejših smernic Pravilnega rokovanja z dojenčkom oz. baby handlinga, saj je pomembno, da tudi pri vsakodnevnih opravilih pazimo, kako ravnamo z dojenčkom.

Kolekcija spletnih tečajev fit joga mami

Spletni tečaji bodo na voljo kmalu.

Ker vam želim ponuditi le najboljše, še izboljšujem in dodelujem spletne tečaje za vas.

Hvala za razumevanje

V kolikor bi bili radi obveščeni o izdelku, me obvestite na info@yogalishesana.com.

Yogalishes mami telegram

Če bi radi razveselili svojo prijateljico, sestro, ženo, sodelavko ali druge bodoče mamice in mamice, jim lahko podarite in pošljete Yogalishes mami telegram!

Telegram vključuje tudi zavijanje v okrasni papir in prelepo voščilnico oz. čestitko ter je dostavljen v roku treh delovnih dni.

Večino daril mamice in bodoče mamice uporabljajo le kratek čas, je res? To znanje pa ostane za vedno.

Na voljo imate Yogalishes mami paket, ki vključuje tri knjižne uspešnice: Joga za nosečnice, Joga mami in dojenček in Joga za najmlajše.

Yogalishes mami paket

Mnenja mamic:

caret-down caret-up caret-left caret-right

Knjiga Joga za nosečnice mi je pomagala se dobro pripraviti na porod. Zagotovo jo bom uporabljala tudi pri drugi nosečnosti.

Klara, 26 let

Najbolj mi je všeč pri Aninem delu njena toplina in ljubezen do materinstva in joge, ki kar žari navzven. Predvsem sem navdušena nad knjigo Joga mami in dojenček, saj mi je pomanjkanje varstva vedno predstavljajo problem za mojo vadbo, tako pa sem združila vadbo in čas z mojim sinom Tomasom ter preživela prvo leto mojega sina aktivno s pomočjo joge. Po enem letu sem bila fit, kot še tudi pred porodom nisem bila. Toplo priporočam!

Mili, 33 let

Knjiga Joga in (ne)plodnost mi je spremenila življenje. Z neplodnostjo sva se z možem borila 5 let in ko sva skoraj obupala, sva rekla, pa dajva poizkusit še z jogo. In res! Sedaj sva presrečna starša deklice Saše.

Rebeka, 30 let

Joga mi je že od nekdaj pri srcu, odkar sem bila nosečka pa še toliko bolj. Ana, stokrat ti hvala za vse tople besede, podporo in neverjetno knjigo, ki me je pomirila in mi pomagala v nosečnosti.

Natali, 29 let

Anaa! Hvala ti!!! Kako sem se bala, da tudi to nosečnost ne izgubim kilogramov in sem zato toliko let prelagala drugo nosečnost. Z vadbo joge po porodu so mi kilogrami šli kar sami od sebe. In še najbolj mi je bilo všeč, ko sem s knjigo lahko vadila doma in z mojo malo Sijo, ki je še toliko bolj uživala.

Mariša, 41 let
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja
Mnenja