Transformacijski-izziv

Edinstven transformacijski spletni izziv Zaživi svoje sanjsko življenje je 21-dnevni izziv, ki vam ponuja možnost za osebno rast, delo na sebi, da sledite svoji viziji in da zaživite svoje sanjsko življenje.

Če ste v življenju na razpotju ali bi radi imeli več od življenja oz. veste, da je možno živeti boljše življenje, potem je to nekaj posebnega za vas.
Že več kot tisoč vadečih je sodelovalo v mojih izzivih in zagotovo lahko pomagam tudi vam. Kot life coach, kot NLP coach in kot vaditeljica različnih vadb vam lahko pomagam z več kot desetletnimi izkušnjami, ki sem jih pridobivala v Sloveniji in tujini ter vam lahko ogromno ponudim.

Skupaj potujemo čez življenjska področja in intenzivno delamo na sebi. V 21 dneh si lahko uredimo stvari tako, da zaživimo svoje sanjsko življenje. Znotraj tega spletnega tečaja vam ponujam najboljše in najbolj kvalitetno znanje, ki resnično deluje, ter orodja, s katerimi lahko v svoje življenje vnesete spremembe, ki si jih že dolgo želite.

Kako vse skupaj zgleda? Prenesete si program, ki ga vidite tukaj v tem razdelku in si ga lahko tudi natisnete. Vsakodnevno vas čakajo tri video vsebine, in sicer prva video vsebina je nagovor, druga jutranji ritual in tretja večerni ritual. Vsak dan v prvi video vsebini, tj. nagovoru, izveste, kaj bomo tisti dan počeli. Jutranji ritual naj bi se izvajal zjutraj in je namenjen predvsem delu na sebi, da ponovno navežemo stik sami s seboj. Pri tem so jutranji rituali jogijski prijemi, ki nam pomagajo odstraniti blokade na energetskih centrih ali čakrah, nam pospešijo pretok energije po telesu, poskrbijo za vitalnost, boljše počutje in zdravje ter za to, da se boljše zavedamo vseh svojih teles (fizičnega, umskega, energetskega, itd.). Večerni rituali so namenjeni temu, da delamo na sebi s pomočjo orodij life coachinga, NLP coachinga in spiritualnih prijemov. Večerni rituali so spletna predavanja, ki so dopolnjeni z vajami. Vsak dan si natisnete vajo ali gradivo, ki nam pomaga izvesti določeno tehniko še bolj v globino in še bolj intenzivno. Včasih so vaje preprostejše, včasih boste za kakšno vajo morali bolj razmisliti in se prepustiti svoji podzavesti, da resnično pravilno izpolnite zadeve.

Vsakdo ima svojo, edinstveno pot v življenju, ki pa jo velikokrat zanemarimo, saj sledimo potem, ki so nam jih začrtali drugi. A nas to običajno ne osrečuje. Velikokrat slišimo stavek »sledi svojim sanjam«, a kaj storiti, ko ne vemo, kaj te sanje so?

Kaj narediti, ko ne prepoznamo svojih želja, ne vidimo jasno svojega poslanstva, ko ne vemo, kaj nas najbolj osrečuje in v katero smer stopiti, da zaživimo srečno in zadovoljno življenje? Kaj storiti, ko se nam sanje zdijo samo to – sanje, povsem neuresničljive?

Ne obstaja en in edini recept za uspeh. Vsak posameznik ga mora najti zase. V tem izzivu si ogledamo vse pomembne tehnike in vam pomagam, da odkrijete kdo ste in kaj želite v življenju početi ter kako želite živeti sanjsko življenje po svojih merilih.

V šoli bi nas morali zagotovo učiti o osebni rasti, o tem, kako delati na sebi, kako poskrbeti zase in kako slediti svoji viziji…

Nikoli ne smemo prenehati delati na sebi.

Kaj vi storite, da delate na sebi, da rastete, da se razvijate?

Odgovorite na naslednja vprašanja - če so vaši odgovori trdilni, potem ste na pravem mestu.

 • Veste, da je več od življenja in ste pripravljeni delati na sebi?
 • Ste inovativna oseba, a le potrebujete zagon, da pričnete uresničevati svojo vizijo?
 • Si želite sprememb v vašem življenju?
 • Ste na razpotju in ne veste, kako naprej?
 • Čutite, da vas čaka v življenju nekaj izjemnega, pa ne veste, kako do tega?
 • Si želite spoznati ljubezen svojega življenja?
 • Želite izboljšati svojo družinsko dinamiko ali odnose z družinskimi člani?
 • Je čas, da greste naprej in navzgor ter prenehate le dihati in pričnete živeti s polnostjo?
 • Menite, da si zaslužite imeti izjemno življenje?
 • Želite več denarja?
 • Želite živeti neodvisno in brezskrbno življenje?
 • Želite živeti svoje sanjsko življenje?

Spletni izziv je interakcijski izziv, kar pomeni, da morate čim bolj sodelovati, da dosežete top rezultate. Zakaj je temu tako? Vsak posameznik je avtor svojega življenja in vsak posameznik zase najboljše ve, kaj je zanj dobro. Če želimo biti kreatorji svojega življenja, moramo mi sami prevzeti odgovornost za svoje življenje in postati avtorji svojih zgodb.

Vsak posameznik zase najboljše ve, kaj mu predstavlja sanjsko življenje in vsak posameznik živi v svojem okolju, razmišlja na svoj način in si želi drugačnih stvari, zato bo vsak posameznik iz te izkušnje črpal tisto, kar mu najbolj pomaga izboljšati kvaliteto svojega življenja.

V udobju svojega doma se najbolj varno počutimo in zato se lahko še bolj iskreno in intenzivno prepustimo izzivu. To nam da vrhunske rezultate, ki jih želimo doseči, da zaživimo svoje sanjsko življenje. S pravimi prijemi , tehnikami in orodji lahko dosežemo korenite spremembe, ki jih želimo doseči v življenju. Ves material je podprt tudi s strategijami in z znanjem svetovno znanih motivatorjev, kot so Louise Hay, Tony Robbins, Harv Eker, Jordan B. Peterson in drugih. Izluščeno je znanje, ki ga moramo osvojiti, da boljše razumemo sebe, druge in tako kreiramo boljši odnos do sebe, drugih in sveta.

Za dodatek in lažjo navezavo stika samih s seboj sem dodala jutranje rituale, znotraj katerih se spoznavamo z jogijskimi prijemi; tako boste imeli dostop do vsebin Joga Akademije, ki je podpira tudi Svetovna zveza za jogo. Mnoge od znanj joge je ponovno razkrila in potrdila sodobna znanost. Danes številne ugotovitve uglednih medicinskih in drugih znanstvenih ustanov po svetu potrjujejo, da je joga orodje za ohranjanje dobrega psihofizičnega počutja v stresnem vsakdanjiku. Kako zelo jogo potrebujemo v sodobnem življenjskem tempu, pa zgovorno pričajo milijoni ljudi, ki jim pomeni redke trenutke, ko se lahko posvetijo svojemu zdravju in sprostitvi.

Z vami sem ves čas tudi v podporni skupini in vam nudim mentorstvo, svetovanje in podporo. Ta izziv je moje srčno delo, ki sem si ga že nekaj časa želela deliti s širšo publiko, saj je meni in mojim klientom izredno pomagalo doseči boljšo kvaliteto življenja ter resnično deluje.

Tudi jaz sem bila na samem začetku, ko nisem vedela, kako si organizirati življenje in kako naj se povzpnem višje na poslovnem, osebnem in spiritualnem področju svojega življenja. Vsaka pot se prične s prvim korakom, zato naj vas ne bo strah narediti ta korak.

Naj vam predstavim mojo zgodbo, ki me je navdihnila, da rastem in se razvijam. V zgodnjih dvajsetih sem doživela hudo prometno nesrečo, ki mi je dala misliti. Le nekaj centimetrov in lahko bi za vedno odšla s tega sveta. Pričela sem se zavedati svoje minljivosti in kako dragoceno je življenje. Fizično sem hitro okrevala, a psihično sem potrebovala kar nekaj časa, saj sem ugotovila, da moje življenje ne teče v smeri, kot bi želela. Odločila sem se sama odpotovati v Indijo in tam poiskati sebe. Sprva ni šlo nič, kot bi moralo, zato sem se v Indiji prve dni počutila še bolj izgubljeno v kaosu okrog sebe. Živela sem v ašramu, kjer sem se posvetila meditaciji, jogi in delu na sebi. Brez interneta, telefona in televizije sem ugotovila, koliko zadev me omejuje in kako zelo poudarjam, kaj drugi mislijo o meni. Na novo sem navezala stik sama s seboj in se posvetila poučevanju joge. Pričela sem deliti svoje znanje in izkušnje z drugimi, saj sem jim želela pomagati. Tako se je pričelo moje potovanje k sebi. Po tej izkušnji sem pridobila več kot 20 mednarodnih licenc za jogo, prehrano in life coaching in se posvetila vsem področjem, ki pomagajo izboljšati kvaliteto življenja. Sprva zase, nato, ker je to meni tako pomagalo, tudi z drugimi. Po več kot desetletju poučevanja želim vse to deliti tudi z vami, saj želim, da tudi vi odkrijete svoj potencial, kdo v resnici ste ter zaživite svoje sanjsko življenje. Kot mamica treh otrok, vsak dan želim postati še boljša verzija sebe zanje in zame. Oni so moja inspiracija.

Včasih se počutimo izgubljene, a s tem ni nič narobe. To je le prvi korak, da si priznamo, da si želimo več od življenja. Želim vam, da ne ostanete tukaj, kjer ste sedaj, temveč da rastete, se razvijate in delate na sebi, saj to počnejo vsi največji zmagovalci in to želim jaz tudi vam! Da si izboljšate kvaliteto svojega življenja in se povzpnete na višje vibracije.

Zate

Transformacijski izziv

Vesela sem, da ste tu, saj ste na pravem mestu, če želite karkoli v življenju izboljšati in dodelati. Želim vam, da ste srečni, uspešni, zdravi in, predvsem, da zaživite svoje sanjsko življenje, ker si to zaslužite!

Srčna mnenja

Naj predstavim prva mnenja udeležencev, da vam olajšam odločitev pri vključitvi v spletni izziv.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Vedno znova sem se ustrašila in prenehala uresničevati svojo vizijo. Vedno znova je postalo težko in sem se vrnila nazaj na delovno mesto, ki mi je omogočalo varnost. Sem zelo talentirana slikarka, saj tako pravijo, a sama nikoli nisem tega povsem verjela. Mogoče nek tihi glasek v meni mi je govoril, da nisem dovolj dobra. Z izzivom Zaživi svoje življenje pa sem sprevidela, kako dobra sem in kako premalo cenim svoj talent. Stopila sem iz cone udobja in sedaj sem se popolnoma prepustila toku življenja. Ana, hvala ti za tako izjemen spletni tečaj in vso podporo! Neverjetna si!

Lorena, 31 let

Pustila sem službo, ko je bil najmanj primeren čas za to. Enostavno nisem več zmogla psihičnega in fizičnega pritiska. Pa ne, da nisem delovna in sposobna, ampak enostavno na eni točki sem ugotovila, da to ni življenje, ki ga želim živeti. Vsi so mi pravili, kaj je s tabo, kako boš plačala kredit, kako boš poskrbela za družino in druga vprašanja so v meni prebujala občutek krivde in dvome. Nato pa sem pričela s tečajem in zgodil se je čudež. Nehala sem poslušati druge in se osredotočila name. Pričela sem početi to, kar mene veseli in izpopolnjuje in ugotovila sem, da ima Vesolje za vse nas čudovit načrt, če mu znamo prisluhniti, kot pravi Ana. In res je tako. Sedaj sem se postavila na noge in živim sproščeno in izpopolnjeno življenje. Veste, kaj je pa najbolj ironično, da me sedaj pa vsi sprašujejo, kako mi je uspelo in sem jim za navdih. Tako, da verjemite vase in preizkusite izziv, saj vam lahko izboljša življenje.

Armina, 45 let

Nekaj je na imenu Ana, zagotovo. (hehe) Najdemo se skupaj in res je, da Ana te pritegne takoj, ko jo spoznaš. Njena energija, magnetna privlačnost, njen žar ti da voljo, da si tudi sam uspešen in srečen. Pri njenem tečaju mi je bilo najbolj izvrstno to, da ne vsiljuje svojih idej in pravilnih poti, temveč ti pomaga, da sam razviješ svojo vizijo, odkriješ svoj potencial in zaživiš življenje po svojih merilih. Tega ne najdeš nikjer. Ana, hvala ti za vse in srečno naprej. Jaz pa komaj čakam naslednje projekte, saj verjamem, da vse, kar narediš, je vrhunsko!

Ana, 39 let

Kaj mi je tečaj dal? Tečaj Zaživi svoje življenje mi je dal pogum, željo po napredku, voljo do življenja in inspiracijo, da sledim sebi. Sem fotografinja in vedno znova se ujamem v pasti strahov in dvomov, saj je težko uspeti, kot fotografinja. Ampak po tečaju sem videla, kje sem ves čas delala napake in kako malo sem se cenila. Sedaj mi gre odlično. Sledim sebi in ne dovolim si več, da se prebijam iz meseca v mesec, temveč delam na sebi, saj vsak dober podjetnik mora delati na sebi, če želi imeti uspešen posel.

Martina, 35 let

Pa kaj boš ti delala na sebi, saj si šele v zgodnjih dvajsetih? To je najpogostejše vprašanje, ki ga prejmem. Nadaljuje pa se, naj končam študij in se zaposlim. Ampak to ni tisto, kar si želim. Ne razumite me narobe. Seveda si želim zaposlitve in tudi, da sem neodvisna, ampak zdi se mi, da moramo mladi imeti dobro začrtane cilje, preden se lotimo naslednjih korakov. Tega nam ne da niti šola niti fakulteta. Vse je ozko usmerjeno in osebna rast ter delo na sebi se mi zdita pomembna. Z največjim zadovoljstvom pohvalim tečaj, saj mi je odprl oči in sem še toliko bolj predana svoji viziji in komaj čakam, kaj vse me v življenju čaka.

Kiara, 24 let

Ana te prevzame. Pričela sem z Joga Akademijo in nato se preizkusila v izzivu. Neverjetno!! Koliko znanja, koliko usmeritev, podpora, … Najbolj pa je všeč, da se zbiramo istomisleči in delamo na sebi ter si pomagamo. Prav tako mi je všeč, da tudi po 21 dneh ostane tečaj in si lahko ogledam za nazaj, ko potrebujem usmeritev. Ana, ti si moj guru. Vsem toplo priporočam, saj vsi potrebujemo nekoga, ki ima znanje in kompetence, da nas vsake toliko malce usmeri, navdihne in nam pomaga začrtati pravo pot.

Lili, 29 let

Srčna skupnost

Transformacijski izziv

Kljub ugodni ceni sem dodala še darila in bonuse, saj želim, da imate tudi vi od te izkušnje res največ.

Darila

Darila ob udeležbi:

 • vsak dan prejmete vajo, ki si jo lahko natisnete in jo obdržite za vedno;
 • prejmete diplomo oz. potrdilo o udeležbi;
 • prejmete motivacijske kartice, ki vam omogočajo lažje ohranjati motivacijo v vsakodnevnem življenju.

Bonusi

Bonusi ob nakupu:

 • srčna podporna skupina na Fb, kjer sem vam na voljo za mentorstvo, svetovanje in podporo;
 • prejmete tudi e-srčni dnevnik Moje sanjsko življenje, ki vam pomaga zapisovati si stvari in je namenjen vašim ugotovitvam, razmišljanjem in zapiskom iz spletnega izziva;
 • izziv traja 21 dni, a vam omogočam dostop kar 60 dni, da si v miru vse pregledate in predelate - kaj ni to super?
Transformacijski izziv
24ur
Cosmopolitan
Elle
Grazia
International Yoga Sports Federation
Yoga Magazine
Yoga Trail