Akcija!

21-dnevni transformacijski izziv

49,99

Vsakdo ima svojo, edinstveno pot v življenju, ki pa jo velikokrat zanemarimo, saj sledimo potem, ki so nam jih začrtali drugi. A nas to običajno ne osrečuje. Velikokrat slišimo stavek »sledi svojim sanjam«, a kaj storiti, ko ne vemo, kaj te sanje so?

Kategorija:

Opis

Kaj narediti, ko ne prepoznamo svojih želja, ne vidimo jasno svojega poslanstva, ko ne vemo, kaj nas najbolj osrečuje in v katero smer stopiti, da zaživimo srečno in zadovoljno življenje? Kaj storiti, ko se nam sanje zdijo samo to – sanje, povsem neuresničljive?

Ne obstaja en in edini recept za uspeh. Vsak posameznik ga mora najti zase. V tem izzivu si ogledamo vse pomembne tehnike in vam pomagam, da odkrijete kdo ste in kaj želite v življenju početi ter kako želite živeti sanjsko življenje po svojih merilih.

Ravno temu je namenjen ta edinstven transformacijski spletni tečaj Zaživi svoje sanjsko življenje. 21-dnevni transformacijski izziv vam ponuja možnost za osebno rast, delo na sebi, da sledite svoji viziji in da zaživite svoje sanjsko življenje.

Če ste v življenju na razpotju ali bi radi imeli več od življenja oz. veste, da je možno živeti boljše življenje, potem je to nekaj posebnega za vas.

Že več kot tisoč vadečih je sodelovalo v mojih izzivih in zagotovo lahko pomagam tudi vam. Kot life coach, kot NLP coach in kot vaditeljica različnih vadb vam lahko pomagam z več kot desetletnimi izkušnjami, ki sem jih pridobivala v Sloveniji in tujini ter vam lahko ogromno ponudim.

Skupaj potujemo čez življenjska področja in intenzivno delamo na sebi. V 21 dneh si lahko uredimo stvari tako, da zaživimo svoje sanjsko življenje. Znotraj tega spletnega tečaja vam ponujam najboljše in najbolj kvalitetno znanje, ki resnično deluje, ter orodja, s katerimi lahko v svoje življenje vnesete spremembe, ki si jih že dolgo želite.

Spletni izziv traja tri tedne, a vam ostane kar 60 dni. Vsa prenosljiva darila in bonusi vam ostanejo za vedno. Transformacijski tečaj vam pomaga, da zaživite svoje sanjsko življenje.

Pridružite se nam!