Individualni jedilnik je namenjen vsem, ki bi želeli spremeniti svoj način prehranjevanja, da bi izboljšali svoje počutje in zdravje in si zagotovili postavo, kot si jo želite.

Zakaj se odločiti za individualni jedilnik?
 • Ste preizkusili že vse možne diete in nič ne učinkuje?
 • Preživite v telovadnici ure in ure, pa odvečni kilogrami ne izginejo?
 • Vas mineva volja do preračunavanja kalorij in tehtanja obrokov, ker ne dobite želenih rezultatov?
 • Ste zbegani od vseh različnih informacij, ki jih preberete na internetu in bi želeli kakovostni jedilnik, ki je ustvarjen posebej za VAS in vam zagotavlja rezultate?
 • Imate še vedno težave pri sestavljanju obrokov, saj nimate časa ali znanja, kako se tega lotiti?
 • Je vaš ritem prehranjevanja napačen in ste večinoma utrujeni, imate težave s prebavo ali celo preskakujete obroke?
 • Bi želeli imeti vnaprej določene obroke, da ne sežete po prvi hrani, ki jo najdete v kuhinji?
 • Vam odvečni kilogrami predstavljajo stres in slabo voljo?
 • Si želite izklesati telo ali pridobiti na mišični masi?

Če so vaši odgovori pritrdilni, potem ne čakajte, ampak naredite spremembo še danes. Tony Robbins, eden izmed vodilnih motivatorjev na svetu, meni, da se je potrebno za spremembo odločiti takoj, ko to začutimo, saj si le tako omogočimo premik naprej in v pravo smer. S sestavljenim individualnim jedilnikom lahko prihranite čas in denar, saj boste vedeli točno, kaj morate kupiti in koliko morate kupiti hrane, ki jo potrebujete. Prav tako ne boste zgubljali energije za organiziranje obrokov, da bi prišli do svojih želenih rezultatov. Torej, zakaj bi čakali, ko vam lahko jaz profesionalno sestavim jedilnik in s tem olajšam priprave obrokov ter pomagam pri doseganju vaše sanjske postave.

Zakaj se odločiti ravno za MOJ jedilnik?
 • Ker vas begajo vse informacije na internetu in si želite kakovostni individualni jedilnik, ki vam ga pripravim posebej za vas.
 • Individualni jedilnik je narejen posebej za vas in temelji na hrani, ki jo imate radi, tako da nimate občutka odrejanja in se ga lažje držite. To zagotavlja odlične rezultate na daljši rok in tudi nimate občutka kršenja pravil prehrane. Seveda so vnesene spremembe in dopolnitve pri vaši prehrani, a za vas to ne predstavlja ovire, temveč nadgradnjo, kar vam zagotavlja dolgoročni uspeh.
 • V mojem jedilniku je raznovrsten nabor jedi, ki so zdrave, hranilne, vam dostopne, ne samo cenovno, ampak jih lahko kupite v trgovinah.
 • Ne prisegam na diete, zato vam sestavim jedilnik, ki bo postal vaš način prehranjevanja oziroma del vašega življenjskega načina.
 • Sledim tudi novim modnim smernicam prehranjevanja in v jedilnik vnašam nova odkritja na področju prehranjevanja.
 • Moji jedilniki so hranilni, raznovrstni in okusni, ker želim, da ob hrani uživate in se ne odrekate, le na novo poiščete občutek sitosti in doprinesete koristne spremembe v vaš način prehranjevanja.
 • Naj izpostavim, da se s prehranskim svetovanjem ukvarjam že več kot desetletje, najprej sem to počela zase, nato za svoje vadeče, zaradi povpraševanja pa sem se odločila to ponuditi tudi drugim, ki bi si to želeli. Imam mednarodne licence in tudi izkušnje na tem področju, tako da bo jedilnik sestavljen kakovostno in vas bo pripeljal do rezultatov, kot si jih želite.
Bonusi:
 • Dostop do brezplačne skupine na FB, Mami Jami Lajf.
 • Brezplačni blogi z okusnimi recepti in napotki glede zdrave prehrane, Brezplačni blogi z okusnimi recepti in napotki glede zdrave prehrane, Mami Jami Lajf.
 • DARILO: recepti smutijev za očiščenje telesa.
Vprašalnik za sestavo jedilnika

Zaradi kakovostne priprave jedilnika potrebujem čim bolj podrobne informacije o tem, kaj si stranka želi, kakšni so njeni cilji, kaj je do sedaj že počela, kako aktivna je, katere so njene sposobnosti in seveda informacije o zdravstvenem stanju, da je priprava čim bolj učinkovita in varna. Temu je namenjen tovrsten vprašalnik, ki vam bo vzel približno 5 minut, in mi bo pomagal pri natančno pripravljenem individualnem jedilniku, ki bo namenjen posebej za vas. Če bi želeli dodatno svetovanje glede prehrane, vam ga ponujam pod zavihkom Individualno prehransko svetovanje; če pa bi želeli vključiti zraven še vadbo, pa si lahko ogledate cenik v rubriki Vadbe. V primeru, da bi želeli pred odločitvijo stopiti v stik z menoj, pa me prosim kontaktirajte rubriko na strani Ana za vas. Storitev se plača vnaprej in v sedmih dneh po prejemu nakazila in vprašalnika prejmete individualni jedilnik na elektronsko pošto, ki ste jo vnesli pri nakupu oz. v vprašalniku.

  1. Osnovne informacije o vas


  2. Vaš način prehranjevanja


  3. Gibanje
  4. Še nekaj vprašanj o vašem zdravju

  Zaradi varne sestave jedilnika, prosim, odgovorite na spodnja vprašanja.


  Pred začetkom priporočamo posvet z osebnim zdravnikom.

  5. Za konec še podrobnosti o Varovanju zasebnosti in splošni pogoji poslovanja

  Pri www.yogalishesana.com* nam je izredno pomembno, da ste naši uporabniki in naročniki seznanjeni z našim načinom poslovanja in tudi s pravili varovanja zasebnosti. Za nadaljevanje, prosim, potrdite, da ste prebrali in da se strinjate s politiko varovanja zasebnosti in s splošnimi pogoji poslovanja.  Izjava o lastni odgovornosti/informirano soglasje

  S to izjavo potrjujem, da želim sodelovati pri sestavi jedilnika, ki ga ponuja Klub Devayani in ga je sestavila ga. Ana Kersnik Žvab (v nadaljevanju prehranska svetovalka).

  S to izjavo potrjujem resničnost podatkov, ki sem jih zapisal/a v vprašalniku. Izjavljam, da sem zdrav/a, vsestransko pripravljen/a za ta program. Upošteval/a bom vsa navodila, ki jih bom dobil/a v okviru dogovorjenega programa, in sodeloval/a na lastno odgovornost. Če bi med samim programom prišlo do sprememb zdravstvenega značaja, se zavezujem, da bom svetovalca o tem nemudoma obvestil/a.

  Zavedam se, da lahko v primeru neupoštevanja svetovalčevih navodil škodim sebi, zato potrjujem, da pristajam na tveganja, povezana s programom in zato do Kluba Devayani (ali povezanih fizičnih in pravnih oseb) ne bom uveljavljal/a nikakršnih odškodninskih zahtevkov.

  S to izjavo potrjujem, da se programa svetovanja udeležujem po lastni volji.


  Dovolite nam, da vam ponudimo izbrano svetovalno storitev.

  S klikom na gumb "Naročam Individualni jedilnik" boste na elektronsko pošto upravljavca strani www.yogalishesana.com* poslali svoje osebne podatke (ime, priimek, e-poštni naslov, telefonska številka, spol, starost, povprečna dolžina spanca, telesna višina, telesna masa, prehransko-vadbeni cilji, kadilske navade, navade pitja alkohola, prehranske navade in preference, navade glede pitja, navade glede jemanja prehranskih dopolnil, športne navade in ocena energijske porabe ter zdravstvena vprašanja, ki zadevajo vaše trenutno zdravstveno stanje, zdravila, ki jih jemljete, informacijo o poškodbah in operacijah, informacijo o alergijah, diagnoze, ki jih ali ste jih imeli, in informacije o družinski zgodovini srčno-žilnih obolenj). E-poštni naslov potrebujemo za nadaljnjo komunikacijo in dogovor o poteku svetovalnih storitev. Ostale podatke uporabljamo za oblikovanje ustrezne storitve, ki jo pričakujete od nas. Z vašimi podatki bomo ravnali skrbno in jih ne bomo posredovali drugim osebam. Sočasno ponujamo možnost, da se prijavite tudi na naše e-novice.  *Upravljavec strani: Klub Devayani