Spletni studio

Dobrodošle v spletnem studiu za jogo, pilates in druge vadbe. V Yogalishes spletnem studiu bodo dostopne tudi meditacije, predavanja na področju prehrane, energetskega zdravljenja, masaže, life coachinga in ostali izdelki, ki so namenjeni temu, da lahko vsaki izmed vas izboljšajo kvaliteto življenja.

Yogalishes spletni studio
Zakaj sem se odločila ustanoviti spletni studio?

Ideja je bila zasnovana že leta nazaj, a vse dobre stvari zahtevajo ogromno priprave, energije in tudi financ, da je vse skupaj dodelano in ustvarjeno čim bolj kvalitetno, saj si ve, drage moje, zaslužite le najboljše. V spletnem studiu pa boste zagotovo našle nekaj zase. V več kot desetletnem profesionalnem delovanju na področju vadb in prehrane, sem ugotovila, kaj vadeče zares potrebujete in kaj doprinaša rezultate. Vse to pa sem združila v izdelke, ki so dostopni na moji spletni strani.

Podpora

Darila in bonusi

Zagotovljena kakovost

Ustvarjeno z ljubeznijo

Spletni tečaji

Spletni tečaji so vam na voljo na tej spletni strani in vsi so podprti s podpornimi FB skupinami.

Joga Akademija je ustvarjena na podlagi edinstvenega programa, ki zaobjema vse jogijske prijeme in je primeren tako za začetnike, kot tudi napredne jogiste. Zaradi neverjetnega odziva na vadbo joge prek spleta, pri kateri je sodelovalo več tisoč ljubiteljev joge, sem se odločila ustvariti spletni tečaj in tako se je "rodila" edinstvena in prva Spletna Joga Akademija v Sloveniji.

Spletno Joga akademijo dopolnjujejo različni moduli, s katerimi lahko potujete z mano in ostalimi vadečimi v čaroben svet joge. Starodavni jogijski prijemi so prilagojeni na naš zahoden način življenja in nam omogočajo izboljšati kvaliteto življenja.

Devayanilates je bil predstavljen na največjih dogodkih in konferencah po Sloveniji in tudi v tujini. Na to vadbo prisega več 10 000 vadečih, saj s svojo izjemno kombinacijo ponuja to, kar si vsaka ženska želi.

Z Devayanilatesom postane telo bolj skladno in gibljivo, predvsem pa nam pomaga izgubiti odvečne kilograme in si oblikovati sanjsko postavo ter biti v vrhunski formi. Poleg tega pa blagodejno vpliva na vitalnost sklepov in na boljše počutje in zdravje.

Devayanilates je dopolnjen s predavanjem o prehrani, sestavi jedilnika, kar dopolnjuje celoten spletni tečaj tako, da lahko dosežete izjemne rezultate.

(Kmalu na voljo!)

Kolekcija spletnih tečajev Fit joga mami vključuje 4 spletne tečaje:

  • Izboljšaj plodnost,
  • Fit joga nosečka,
  • Fit joga mami in
  • Fit joga bejbi.
Več >>
(Kmalu na voljo!)

Spletni tečaj Magični svet joge za otroke – Devayanko Yoganko jogira je edinstven spletni tečaj, kjer je z video vsebina predstavljena joga. To vam zagotavlja, da je izvedba čim lažja, pravilna in učinkovita. V spletnem tečaju so položaji predstavljeni sprva posamično, nato pa so dodane tudi zabavne vadbe za otroke, ki jih izvajajo otroci ob gledanju posnetkov oz. video vsebine. Celoten spletni tečaj je prilagojen, da starši pridobite znanje o jogi in veste, kako usmerjati otroke ter tudi tako, da otroci vadijo sami.

Več >>
Magični svet joge za otroke – Devayanko yoganko jogira

Webinarji

Webinarji so spletna predavanja, ki vam nudijo kakovostne informacije na področju, ki vas zanima. Na voljo so webinarji, ki vam ostanejo en mesec od datuma nakupa. Vsa darila in bonusi vam ob nakupu ostanejo za vedno.

Webinar Fit joga nosečka je spiritualna podpora ali prva pomoč za bodoče mamice. Eno uro in pol dolgo spletno predavanje vam zagotavlja celostno pripravo na porod. V webinarju so predstavljeni glavni aspekti joge in jogijski prijemi, s katerimi se lahko vsaka bodoča mamica kvalitetno pripravi na porod.

Več >>
Webinar Fit joga nosečka

Ne! To ni eno tistih spletnih predavanj, kjer govorimo le o štetju kalorij in ne obljubljam vam, da boste imele postavo, kot Angelina Jolie, če boste izločile ogljikove hidrate iz prehrane. Ne! To je vrhunsko spletno predavanje - webinar, kjer se konkretno dotaknemo vseh pomembnih temeljev in osnov pravilne prehrane, obdelamo vse pomembne informacije glede dodajanja prehranskih dodatkov, vnosov proteinov in ostalih drugih živil ter dopolnil.

Več >>
Webinai pravilna prehrana
(Kmalu na voljo!)

Webinar Moja prva joga – magični svet joge za otroke je nastal kot pobuda staršev in vzgojiteljic po Sloveniji, ko sem pripravila programe za državni projekt Zlati sonček. Webinar je priporočljiv tako za starše, ki si želijo vedeti več o jogi za otroke, kot tudi za učitelje joge, ki bi radi pričeli s poučevanjem joge za otroke. Prav tako je namenjen vzgojiteljicam in vzgojiteljicam, kot tudi učiteljem in učiteljica, ki bi radi popestrili ure s svojimi učenci.

Več >>
Moja prva joga – magični svet joge za otroke

Spletni izzivi

Izjemni spletni izzivi potekajo 21 dni, ogled vsega vam ostane tri mesece. Vsa darila in bonusi vam ostanejo za vedno.

V šoli bi nas morali zagotovo učiti o osebni rasti, o tem kako delati na sebi, kako poskrbeti zase in kako slediti svoji viziji… Nikoli ne smemo prenehati delati na sebi. Kaj vi storite, da delate na sebi, da rastete, da se razvijate? Ravno temu je namenjen ta edinstven transformacijski spletni tečaj Zaživi svoje sanjsko življenje.

Več >>
Transformacijski izziv
(Kmalu na voljo!)

Vedno pravim, da bi mogla vsaka ženska uživati v svojem telesu in se ne obremenjevati z odvečnimi kilogrami, strijami, itd. A kaj, ko v realnosti ni ženske, ki bi se s tem obremenjevala. Ali menimo, da imamo preveč kilogramov, premalo, vedno nekaj najdemo. Kajne?

Več >>
Detox izziv

Poletni joga kamp

(na voljo poleti!)

Poletni joga kamp vam omogoča vadbo kjerkoli ste in kadarkoli, kar vam zagotavlja to, da ostanete aktivni tudi poleti in poskrbite za top formo, oblikovano telo, dobro počutje in zdravje. Poletni joga kamp je možnost vstopa v spletno Joga Akademijo v poletnem času. Vadite lahko poleti, in sicer od 1.6. do 30.8. v spletni Joga Akademiji, tako da izberete članstvo za en mesec ali tri mesece (celo poletje). Članstvo traja ob izbiri enega meseca 30 dni in ob izbiri članstva za tri mesece – 90 dni. Za tri mesece se lahko prijavite do 1.6., za en mesec pa do 31.7.

Poletni joga kamp