Sem Ana Kersnik Žvab, v jogijskem svetu poznana predvsem kot Devayani. Sem mlada mamica treh otrok, sinov Jaka in Tjaša in hčerkice, ki jo še pričakujemo, jogistka, model, plesalka, miss, pisateljica in blogerka. Kot strokovnjakinja sem pisala in pišem za različne portale, spletne strani, revije in časopise v Sloveniji in tujini, prav tako sem avtorica nominiranih in nagrajenih knjižnih del, in sicer kar petih jogijskih priročnikov Joga za nosečnice, Joga mami in dojenček, Srčna joga, Joga za najmlajše, Joga in (ne)plodnost ter e-knjig, ki so že dostopne tudi v angleščini in v nemščini. S svojim profesionalnim vodenjem vadb sem pričela že pred desetletjem, saj želim deliti svoje znanje in izkušnje tudi v svežih blogih in vlogih. Blogi so dostopni na spletni strani yogalishesana.com, vlogi pa na YouTube kanalu Devayani Yoga & Dance.

Zakaj se odločiti za branje mojih blogov?

1) Unikaten in pristen blog
Sem mlada fashionista mamica treh čudovitih otrok z jogijskim načinom življenja. Prijatelji me opisujejo kot: »neustavljivo ljubiteljico življenja, ki z jogijskim srcem pleše skozi življenje«. V svojem blogu združujem svoji največji ljubezni, in sicer ljubezen do materinstva in joge. S svojimi družinskimi pripetljaji in izkušnjami želim deliti naše podvige, recepte in koristne nasvete drugim mamicam. Želim predati tisto znanje, ki bi meni prišlo prav, ko sem postala mamica, zato izhajam iz tega. Z bralci delim tudi principe meditacije, modne nasvete, sveže ideje za dnevni make-up, spiritualne tematike, zabavne družinske izlete, moje podvige manekenske kariere, prehranske nasvete in druge spiritualne tematike, ki vam lahko popestrijo dan ali dodajo dodano vrednost.

2) Podkrepljeni in znanstveno preverjeni članki
Kot že omenjeno, sem se kot pisateljica dokazala že na različnih portalih in spletnih straneh, v revijah in časopisih, kot so Bogastvo zdravja, Cosmopolitan, Bodi zdrava, Maja, Lepa in zdrava, Bibaleze, Zarja, Mama, Moj malček, Rina, Ringaraja, Ženska.si; tudi v drugih revijah in portalih, kjer objavljam kot strokovnjakinja. Bila sem gostja radijskih in televizijskih oddaj, med drugim oddaje 24 ur Pop TV, Bansi RTV Slovenija, Klepet ob Kavi TV Media in se dokazala kot voditeljica svoje oddaje TV Devayani, ki jo je že mogoče si ogledati na televizijskih sprejemnikih. Prav tako sem izdala že pet knjižnih uspešnic, ki so že prevedene v angleščino in nemščino. Svojo ljubezen do pisanja želim deliti tudi v svojem blogu Yogalishes Mami.

3) Stokovno podkovan blog
Blog ni le izoblikovan iz osebnih izkušenj, temveč je podkovan s strokovnega stališča, saj na njem delim svoje znanje in izkušnje tudi kot mednarodno priznana jogistka, kar potrjujejo mednarodne licence in certifikati, naziv evropske prvakinje joge in drugo mesto na jogijskih olimpijskih igrah, lepotni naziv Miss Yoga 2012 in drugi nazivi, nagrade in priznanja s področje joge, aerobike, pilatesa, plesa in drugih vadb.

4) Koristen blog
Yogalishes Mami Blog vključuje ne le tematike, ki so razdeljene na: Yogalishes Bejba, Yogalishes Mami, Yogalishes Nosečka, Yogalishes Bejbi, Mini Yogalishes in Mami Jami Lajf. V prvem razdelku se bralci lahko spoznajo z modnimi trendi, jogijskimi tematikami, meditacijo, z naravnimi kozmetičnimi izdelki in si s koristnimi modnimi nasveti in z idiličnimi popotovanji po svetu popestrijo branje. V drugem razdelku pa je blog Yogalishes Nosečka in Yogalishes Mami namenjen nosečnicam in mamicam, kjer so prav njim namenjeni članki, prispevki in blogi. V razdelku Yogalishes Bejbi in Mini Yogalishes pa delim nasvete prav za dojenčke in otroke. Dodaten razdelek Mami Jami Lajf pa je bil spodbujen s povabilom v oddajo Master Chef in je namenjen deljenju nenavadnih, zdravih in okusnih kuharskih receptov in idej, ki jih preizkušamo skupaj cela družinica. Recepti so rezultat potovanj po svetu, vegetarijanskih in veganskih principov ter strasti do mešanja vzhodnih okusov s slovenskimi recepti.

5) Srčen blog
Blog je napisan s srcem in tudi namen bloga je deliti dobro, širiti pozitivno energijo in odlične informacije, ki lahko izboljšajo kvaliteto življenja vsaki ženski, mamici, ženi in družini.

6) Blog nagrajuje
Podpiram srčne spremljevalce in bralce. Mesečno lahko spremljate objave na Instragramu in Facebooku, kjer se vrstijo nagradne igre, kljub temu pa sem za vse vas pripravila še brezplačno darilo, in sicer e-knjigo, ki se nahaja na spletni strani. Vsem se zahvaljujem, da ste del moje zgodbe. Upam, da vam bo moj blog lahko pomagal, vas razvedril ali popestril dan. Hvala vsem 200 000 sledilcem in bralcem za spodbudne besede in podporo.

signature