Kot ambasadorka za zdrav način življenja in strokovnjakinja na svojih področjih je bila Ana vključena v vse slovenske revije in časopise. Med drugim so to Zvezde, Story, Nova, Lepa in zdrava, Cosmopolitan, Elle, Slovenske novice, Polet, Zarja, Nova, Lea, Liza in v ostalih tiskanih medijih. Decembra 2015 je Ana požela poseben sloves s svojim prvim knjižnim delom, in sicer je izdala prvi jogijski priročnik, ki je namenjen prav posebej bodočim mamicam – Joga za nosečnice. Tej knjigi sta sledili dve nadaljevanji: Joga mami in dojenček, Joga za najmlajše. Njeno delo Srčna joga je poželo mednarodno nagrado za najboljšo jogijsko knjigo leta 2017. Kot strokovnjakinja Ana piše in aktivno objavlja članke pri portalih, časopisih in revijah, kot so Moj malček, Bogastvo zdravja, Zarja, Bibaleze, Ringaraja, Bambino, Ženska.si, Rina in pri številnih drugih.

V vseh letih aktivnega sodelovanja je bila Ana vključena v vseh bolj odmevnih televizijskih in radijskih oddajah televizijskih kanalov, kot so 24UR, GTV, Petelin TV, TV IDEA, RTV TV, TV Golica in drugih. Od leta 2018 pa je se je Ana dokazala tudi kot voditeljica svoje oddaje TV Devayani, ki je že na televizijskih zaslonih.

Anina želja je nadaljevati modno kariero tudi kot voditeljica svoje televizijske oddaje in se še dodatno pridružiti zabavni industriji. Ana postaja prepoznavna osebnost ne le v Sloveniji, temveč tudi tujini. Kot televizijska voditeljica in so-voditeljica se je že dokazala v oddajah Gostilna pr Francet in Devayani TV. Nedavno ste jo lahko spremljali kot gostjo oddaj V ringu with Denis Chorchyp, GTV TV napovednik, ATM TV prenos Festivala Om, Klepet ob kavi, RTV TV Bansi, Taxi z Jožetom ter radijskih kanalih, kot sta med drugim obsežna intervjuja na Radio Gorenc in Radio Triglav.

Kot model, influencerka in aktivistka za zdrav način življenja je Ana redno vabljena kot častna gostja in govorka na različne dogodke, in sicer predvsem s svojimi govori nastopa na konvencijah, konferencah in drugih podobnih dogodkih v Sloveniji in tujini. Ana je predsednica in idejni vodja kluba Devayani Yoga & Dance Lifestyle.