Drobni tisk

Na blogu objavljam izdelke, ki sem jih kupila sama, ali pa so mi bili poslani v test. V testiranje sprejemam izdelke, za katere menim, da ustrezajo vsebini mojega bloga, moji osebnosti in zanimanju bralcev. Prav vedno bodo moja mnenja iskrena, ne glede na to, ali je bil produkt podarjen ali gre za sponzorirano objavo. Na mojem blogu se pojavi le peščica izdelkov, ki so mi poslani v test, torej le tisti, ki sem jih resnično preizkusila in so me navdušili.

Blog je del mojega poklica in so objave na mojih socialnih omrežjih dobro premišljene in ustvarjene za zadovoljitev kriterijev mojih bralcev in sledilcev. Vseeno sem odprta za sodelovanja z znamkami v obliki sponzoriranih projektov (ki so finančno podprti), vendar le pod pogojem, da mi bodo pogoji in vsebina blizu.

Za uvoznike, zastopnike in PR agencije: v koliko bi se radi dogovorili za sodelovanje z menoj v kakršnikoli obliki, me kontaktirajte na e-mail: info@yogalishesana.com. Z veseljem vam bom odgovorila v nekaj dneh.

Zaradi optimizacije brskanja in boljše uporabniške izkušnje na spletni strani uporabljam »piškotke« in z obiskom moje strani privolite v njihovo nadaljnjo uporabo.

Vse vsebine na blogu sem ustvarila sama, v nasprotnem primeru je naveden vir avtorja. Vse fotografije so profesionalno posnete ali pravilno pridobljene s spletnih strani, ki omogočajo brezplačno uporabo ali plačane z moje strani. Avtorska dela so zaščitena z zakonom, v kolikor pa bi jih želeli uporabiti, me lahko povprašate za dovoljenje.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

V kolikor želite sodelovati v nagradni igri se strinjate s pogoji uporabe. Nagradne igre običajno izvajam preko aplikacije, v katero morate za sodelovanje vpisati svoj e-mail naslov (na katerega vas bom kontaktirala v primeru zmage). V kolikor novičk ne želite prejemati, poskrbite, da bo okence prazno.

Opcijsko: Pustite komentar pod objavo – v tem primeru se običajno skriva nekje v tekstu ali aplikaciji vprašanje, na katerega morate odgovoriti. V kolikor mi sledite preko spletne strani, navedite svoje uporabniško ime. V kolikor mi sledite preko Instagrama, dodajte svoje uporabniško ime. Enako velja za Twitter.