Klub Devayani

Kulturno – športni klub Devayani ali Devayani Yoga & Dance je bil uradno registriran leta 2015 v Sloveniji. Koncept in idejna zasnova kluba je bila izumljena in dodelana že pred več kot desetimi leti, ko je Ana Kersnik Žvab, idejna mentorica in predsednica kluba, že vodila različne aktivnosti in prirejala dogodke v tujini in Sloveniji pod okriljem tudi drugih društev, fitnes klubov in jogijskih studiev.

Ana Kersnik Žvab je glavna mentorica in organizatorka vse aktivnosti znotraj Kluba Devayani. Poučuje vadbe z znanjem in pridobljenimi izkušnjami iz celotnega sveta. Ana je pridobila vse potrebne certifikate in licence v Sloveniji in prav tako v tujini. Njeno delo in knjige so poznane ne le na lokalni in državni ravni, temveč je njeno delo prepoznavno po celem svetu. Ana je mednarodno priznana jogi, plesalka in model, ki pod okriljem Kluba Devayani organizira delavnice, tečaje in redne ure vadb, s katerimi združuje ljudi, izobražuje in jim pomaga s poučevanjem vadb. Klub Devayani ima tudi svojo založbo, in sicer Založbo Devayani Yoga & Dance Lifestyle, pod katero je izšlo že pet jogijskih priročnikov, ki so že v postopku prevajanja v angleški in nemški jezik.

Glavni namen kluba je izvajanje kulturnih in športnih aktivnosti, ki pomagajo ljudem pri kakovosti življenja. Klub si prizadeva za izvedbo čim boljših kulturnih in tudi športnih dogodkov, s katerimi se širi znanje z različnih področij.

Dogodki Kluba Devayani so prilagojeni posebej za otroke, starejše, nosečnice, dojenčke, športnike in druge vadeče, saj se vadba prilagaja skupinam in potrebam vadečih. Klub je del svetovnih konferenc, konvencij in je prejel priznanje svetovnih zvez za jogo in druge aktivnosti, ki se pod okriljem kluba izvajajo.

Vizija kluba:

Vizija kluba je profesionalna izvedba delavnic, tečajev in drugih dogodkov v Sloveniji in tujini. Glavni cilj je deliti znanje in izkušnje z različnih področij, individualno ali v skupinah, z rednim uvajanjem novitet in novimi metodami učenja pod vodstvom visoko izurjenih in licenciranih inštruktorjev. Skupine so vedno formulirane tako, da se zagotovi čim bolj efektivno in kvalitetno vadbo. Vsaka skupina je obravnavana posebej. Vse skupaj je oblikovano in dodelano tako, da vsem omogoča čim boljši napredek in zaželene rezultate. Ker se že več kot desetletje izvajajo raznovrstni projekti in se vadeči radi vračajo, vam lahko zagotovimo, da se bomo vedno znova trudili biti še boljši in ponuditi le najboljše, kar si zaslužijo vsi vadeči.

»Želim navdihovati ljudi. Želim, da moji vadeči dosegajo izjemne rezultat, ne le z jogo, ampak z vsemi vadbami. Ljubim deliti svoje izkušnje in znanje z drugimi. Zadovoljni vadeči, izjemni dosežki pod mojim vodstvom… To je tisti občutek, ki me navdihuje in mi vedno znova daje nov zagon. Sama menim, da če delaš, moraš to početi s celim srcem in sama to zagotovo počnem. Moje delo opravljam s srcem, dušo in telesom. Namaste.«
- Predsednica Devayani Yoga & Dance Lifestyle, Ana Kersnik Žvab