Akcija!

Yogalishes Detox izziv

29,99

V tem Yogalishes Detox izzivu vsakodnevno izvajate en jogijski ritual na dan, ki vam pomaga pospešiti cirkulacijo, limfo in pretok energije po telesu. Predstavila vam bom različne jogijske prijeme ter tudi vadbo Devayanilatesa, kar vam pomaga dodatno oblikovati telo.

Spletni izziv traja 21 dni, a imate neomejen dostop do vse video vsebine kar 90 dni, da si lahko vse v miru ogledate in izvajate, ko imate čas in kjerkoli želite.

Kategorija:

Opis

Naj vam predstavim različne jogijske prijeme in vadbe, ki jih boste izvajali naslednjih 21 dni.

Detox joga

V življenju človeško telo ves čas absorbira in kopiči strupe (toksine), zato sem v Yogalishes Detox izziv vključila prav Detox jogo, ki pomaga razstrupiti telo, hitreje izgubiti odvečne kilograme, ublažiti videz celulita, izboljša krepitev in poveča gibljivost telesa, dodatno odpira čakre, stimulativno deluje na limfni sistem, pomaga pri zdravljenju starih telesnih poškodb in pri umirjanju uma ter zavedanju telesa. Poleg tega pa je koža bolj čista in sijoča.

Tibetanske vaje ali zlate energetske vaje

Pet tibetanskih vaj ali pet obredov pomlajevanja so vaje tibetanskih menihov. Kot rituale jih izvajajo že tisočletja in so del njihove tradicije. Z vajami in zdravo prehrano so menihi ohranjali energijo, moč in vitalnost ter upočasnili proces staranja.

Devayanilates

Vadba Devayanilatesa je nastala predvsem zaradi moje želje po eksperimentiranju in po tem, da bi moje znanje o različnih vadbah in več kot desetletne izkušnje na področju vadb in prehrane združila v nekaj več. In tako je nastala vadba Devayanilatesa.

Rebirthing tehnika

Besedna zveza zavestni preporod že sama po sebi nakazuje pomen tehnike, in sicer gre za tehniko s katero gremo globoko v našo podzavest in ščistimo vzorce, ki smo jih osvojili pred, med ali takoj po rojstvu. S to tehniko pa lahko tudi potujemo v našo podzavest in raziskujemo naš notranji svet ter čistimo vzorce tudi iz otroštva, mladosti in odrasle dobe. Rebirthing tehnika sprosti stres, čustva, omejujoča prepričanja in bolečino.

Božanske meditacije

Znotraj vsakega posameznika se nahaja neizmerno in najbolj čudovito božanstvo, ki ga v večini zanemarjamo. V vsakodnevnem življenju prebudimo le majhen delček svoje podzavesti in zato živimo disharmonično življenje, kar nas odvrača od lepote in veličine, ki je v nas samih. Z meditacijo lahko navežemo globlji in močnejši stik s sabo in vibracijami okrog nas. Z redno vadbo lahko energijo veličastnega Kozmusa uporabimo za zdravljenje, doseganje rezultatov in za to, da živimo bolj sproščeno, srečnejše in bolj izpopolnjeno življenje na vseh področjih.

Mogočne dihalne tehnike

Dihanje pomeni življenje; živeti življenje s polnimi pljuči. Dihalne vaje lahko izjemno pripomorejo k boljšemu počutju in zdravju. Strokovnjaki menijo, da je redno izvajanje globokega dihanja tudi odlična sprostitvena tehnika. Najboljše pri tehnikah dihanja je, da so preproste in jih lahko izvajate kjerkoli. Vzele vam bodo le nekaj minut dnevno, a pripomorejo k znižanju krvnega tlaka, telo je bolj prekrvavljeno. Z dihalnimi tehnikami se spodbuja občutek miru, okrepi imunski sistem, kar blagodejno vpliva na vitalnost celotnega telesa.

Želim vam prelepih 21 dni.

Bodite Yogalishes!