16 novembra, 2020 Zakaj se mi slabe stvari ponavljajo?

Zakaj se mi slabe stvari ponavljajo?

Vedno znova opažam, kako se hitro ujamemo v iste tirnice in ne vemo kako naprej. Imate kdaj tak občutek?

Sama sem pri sebi ugotovila, da sem ponavljala iste napake oz. prenašala iste vzorce leta in leta in dobila iste nezaželene rezultate. Predvsem sem ugotovila, da vedno znova nisem znala reči ne ali pa želela pomagati takoj in se predala vsem zadevam in ljudem, a pozabila nase… Zelo pogosto sem opazila tudi, da sem vedno znova imela razpršenost energije in sem počela sto stvari naenkrat.

Opazite tudi pri vas kakšno zadevo, za katero ste že stokrat rekli, da jo boste spremenili, ko pa pride do tega, pa naredite čisto isto in si potem rečete: Naslednjič bo pa drugače?

Naj vam iskreno povem: Ne bo... Ni bilo pri meni in ni bilo pri nikomer, saj isti vzorci prinašajo čisto iste rezultate, ki pa se pokažejo lahko na malce drugačen način ali se manifestirajo pozneje ali celo v drugi situaciji. A rezultat je isti in vaš vzorec vas vodi.

Temu je namenjena Rebirthing tehnika. Kaj sploh je Rebirthing tehnika?

Ritmično izmenjavanje diha in izdiha je srž življenja. Je prvo dejanje, ko se rodimo. Ta samoumeven proces pa ni zgolj hlastanje za zrakom ali lovljenje kisika, ampak je njegovo pravilno izvajanje tudi izjemno učinkovita terapevtska metoda, kin am lahko pomaga tudi pri čiščenju vzorcev, ki jih ne potrebujemo več v življenju ali jih nikoli nismo potrebovali.

Leonard Orr iz San Francisca je razvil posebno tehniko dihanja, in sicer nam je razkril skrivnost krožnega dihanja. Skozi ritmiko krožnega dihanja brez prekinitve, ko se vdih in izdih med seboj skladno povezujeta, je dosežemo osvobajanje preteklih vzorcev delovanja. Ker gre v večini primerov za osvobajanje vzorcev iz časa pred, med ali takoj po rojstvu, je metoda dobila ime rebirthing ali zavestni preporod.

Besedna zveza zavestni preporod že sama po sebi nakazuje pomen tehnike, in sicer gre za tehniko s katero gremo globoko v našo podzavest in ščistimo vzorce, ki smo jih osvojili pred, med ali takoj po rojstvu. S to tehniko pa lahko tudi potujemo v našo podzavest in raziskujemo naš notranji svet ter čistimo vzorce tudi iz otroštva, mladosti in odrasle dobe. Rebirthing tehnika sprosti stres, čustva, omejujoča prepričanja in bolečino.

Rebirthing tehnika je del spletne Joga Akademije. Pester nabor rebirthing tehnik vam omogoča, da izberete tiste Rebithing tehnike ali tehnike zavestnega preporoda, ki vam omogočajo napredek in očiščenje starih vzorcev na področjih, ki vas omejujejo.

Nikoli ni prepozno začeti znova in spremeniti svoje življenjske poti. Pomembno pa je, da pred vsakim novim začetkom očistimo stare vzorce, ki nas utesnjujejo, bremenijo in zaustavljajo na naši življenjski poti. Naj vam tehnika zavestnega preporoda pomaga narediti korak naprej k srečnejšemu, bolj zdravemu in polnejšemu življenju.

Če si želite spremeniti svoje toksične vzorce, ki vam ne zadostujejo ali vam nikoli sploh niso zadostovali, vas prelepo vabim, da si ogledate Rebirthing tehniko in pričnete izvajati to še danes. Delo na sebi nam pomaga, da preosmislimo svojo pot in zaživimo svoje sanjsko življenje.

Rebirthing tehniko najdete tukaj.