19 novembra, 2020 Izjemen paket za mamice in bodoče mamice

Izjemen paket za mamice in bodoče mamice

Drage mamice in bodoče mamice!

Za vas sem pripravila prav poseben paket knjižnih uspešnic, ki zaobjema tri jogijske priročnike:

JOGA ZA NOSEČNICE,

JOGA MAMI IN DOJENČEK in

JOGA ZA NAJMLAJŠE

JOGA ZA NOSEČNICE

Knjiga Joga za nosečnice je prvovrsten priročnik, ki vsebuje jogijske vaje, dihalne tehnike, informacije o meditaciji, tehnike sproščanja, in številne druge koristne vsebine, ki bodo čas nosečnosti še polepšale. Aktivna in sproščena nosečnost največkrat vodi tudi v lažji in manj stresen porod ter lepšo poporodno postavo. Knjiga vsebuje več kot 100 barvnih fotografij, ki zagotavljajo varno in natančno izvedbo vaj.Nosečnost je čudovito obdobje, ki pa prinaša fizične in psihične spremembe, zato je skrb za psihofizično kondicijo neprecenljiva. Jogijske, dihalne in ostale sprostitvene vaje dokazano blagodejno vplivajo na mamico in otroka. Pozitivne učinke imajo na telo in duha med nosečnostjo, žensko pa tudi pripravijo na porod in hitrejše okrevanje po porodu. Avtorica, ki zasedla zavidljivo 2. mesto na jogijskih olimpijskih igrah je mamica, ki je priročnik napisala z dušo na podlagi večletnih izkušenj. Anino obširno znanje o jogi in njeni filozofiji je posledica učenja pri največjih strokovnjakih na svetu, njene osebne nosečniške izkušnje pa dajo knjigi še dodano vrednot.Nosečnost je krasno obdobje, ki pa ga lahko sami še dodatno polepšamo. V tej knjigi se nahaja do ključ do dobrega psihofizičnega počutja.

JOGA MAMI IN DOJENČEK

Knjiga Joga in dojenček je prvi in edini jogijski priročnik v Sloveniji, ki združuje najboljše jogijske vaje in sprostitvene tehnike za mamice in dojenčke. Poskrbi, da bo mamica telo povrnila v staro formo ali pa celo v boljšo. Dojenčki so po vadbi bolj umirjeni in nasmejani. Joga blagodejno vpliva na njihov imunski sistem, prekrvavitev in njihov splošen razvoj. Še bolj krepi vez med dojenčkom in mamico in dojenčkom.Knjiga vsebuje telesne položaje – asane, dihalne in sprostitvene tehnike, informacije o mantrah in številne druge podatke za boljšo fizično in psihično počutje mamice in dojenčka. Na podlagi drugih strokovnjakov so priložene tudi informacije o razvoju otroka oz. dojenčka in kaj se takrat dogaja z mamico po mesecih (vse do enega leta) in kako lahko pri tem joga pomaga. V knjigi priloženi posebni programi vadbe joge, s katerimi lahko mamica in dojenček skupaj uživata in se fantastično razmigata.Z jogijskimi tehnikami in znanji lahko tudi otroka pomirimo, ko to najbolj potrebuje. Z določenimi tehnikami ga lahko spodbudimo in mu vlijemo dodatno energijo, predvsem pa mu pomagamo, ko prehaja skozi različne procese, ki se dogajajo v njegovem majhnem telesu – od rasti zobkov in krčev do drugih bolečin, ki jih prestaja, ko tako hitro raste in se razvija. Če ste se noseči, pa si privoščite knjigo Joga za nosečnice, saj boste telo in duha pripravile na porod in boljše splošno počutje.

JOGA ZA NAJMLAJŠE

Joga bejbi vadba je prilagojena in ustvarjena posebej za dojenčke oziroma novorojenčke. Delo je ustvarjeno za vse mamice, ki še okrevajo po porodu, a bi želele preživeti čas s svojimi malčki na kreativen, zabaven in varen način. Priročnik je zasnovan tako, da so najprej detajlno predstavljene posamične jogijske vaje, s katerimi dojenčka premigamo in tudi pravilno dvigujemo, polagamo oziroma premikamo.Vadba vpliva na dojenčke na različnih nivojih. Ne le da aktivno preživijo nepozaben čas s svojo mamico, se zabavajo in premigajo, temveč vpliva blagodejno tudi na njihov imunski sistem, prekrvavitev, jih jogijski položaji motivirajo in na koncu sprostijo. S tem dojenčki boljše in dlje spijo, so bolj umirjeni in nasmejani, kar vpliva na boljše počutje in razvoj dojenčka.Knjiga zajema teorijo o jogi, jogi kot vadbi za dojenčke, informacije o razvoju dojenčka, tehnikah sproščanja in motiviranja dojenčka. Podroben opis vaj omogoča varno vadbo za dojenčka tudi doma. Knjiga je narejena kot jogijski priročnik, in sicer je obogatena s profesionalnimi fotografijami, kjer so povsod razvidni pravilni gibi vseh telesnih položajev oz. asan. V priročniku pa sem dodala tudi napotke, kako pravilno ravnati z dojenčkom in sicer napotke baby handlinga, saj je pravilna skrb za dojenčka posebej pomembna od rojstva do tretjega meseca, in sicer za skupino, kateri je to delo namenjeno. Posebej so predstavljeni načini ravnanja z dojenčkom, saj je to med samo vadbo joge izredno pomembno.

Vsa knjižna dela so potrjena s strani strokovnjakov splošne in alternativne medicine.

Knjige so bile že večkratno nominirane in nagrajene.

Vse potrebne informacije in možnost naročila pridobite na povezavi:

https://yogalishesana.com/trgo…/yogalishes-mami-paket/

Za vas pa sem pripravila tudi izjemen popust, zato ne zamudite priložnosti in pridobite paket knjižnih uspešnic čim prej!

Naj bo priprava na porod čim bolj sproščena in aktivna ter okrevanje po porodu čim lažje s pomočjo joge.

??????ℯ. Vaša Ana Kersnik Žvab