14 februarja, 2021 Valentinovo naj bo letos še posebej srčno!

Valentinovo naj bo letos še posebej srčno!

Valentinovo je le praznik, ki nam omogoča, da ljubezen še bolj izrazimo. Pomembno pa je, da znotraj zakona in partnerstva je ljubezen prisotna vsak dan.

Po šestih letih zakona verjamem, da je najbolj pomembno v vezi ohranjati to ljubezen, jo negovati, kot tudi spoštovanje, zvestobo sebi in partnerju/partnerki, biti iskren do sebe in drugih ter uživati v razmerju.

Letos me je moj presenetil s prav posebnim darilom. V najinem zakonu sva bila veliko ločena, saj je moj mož veliko časa preživel na misijah in sem bila večinoma sama. To so bili časi, ko sva postala močnejša, a nikoli ni postalo lažje. Vsi odhodi in prihodi so bili izredno čustveni zame, za naju in otroke. Veliko obletnic nisva preživela skupaj in takrat me je vedno presenetil in ravno z velikanskim šopkom Bucket of Love, ki mi ga je poslal po pošti.

Še vedno ob takem šopku se raznežim, saj ne predstavlja le darila, temveč tudi spomine, ko me je moj presenetil in polepšal najine obletnice, čeprav sva bila vsak na svojem koncu sveta.

Kako izrazimo ljubezen, se ne meri v velikosti darila, temveč ob tem, da se nekdo potrudi za nas in nas osreči. Vedno znova moramo v vezi skrbeti za partnerja/partnerko in obratno, saj je veza dvosmerna pot, kjer morata oba izkazovati ljubezen, spoštovanje in si medsebojno zaupati.

Čudovite izdelke lahko najdete na:

https://ninainvalentin.si/kategorija-izdelka/bucket-of-love/

Imejte se radi.

Z ljubeznijo, namaste.

Ana Kersnik Žvab

https://ninainvalentin.si/kategorija-izdelka/bucket-of-love/
Tagged on: