2 marca, 2021 Magična joga za otroke

Magična joga za otroke

Joga otrokom pomaga razvijati motorične sposobnosti, kreativnost in se umiriti.


Zakaj sem se odločila ustvariti knjigo Moja prva joga – Magična joga za otroke?

Vedno sem rada delala z otroki. Leta sem bila učiteljica plesa pri različnih plesnih šolah po Sloveniji in bila aktivna na delavnicah za otroke, zato ni presenečenje, da sem pričela tudi z jogo za otroke. Otroke naravnost obožujem. Vsi so izjemni in edinstveni na svoj način in menin, da je to potrebno razvijati in negovati. 

Ravno zato sem se odločila, da mojo ljubezen do joge za otroke delim (v meni osebno najlepši obliki) v knjižnem delu, s katerim lahko vadite jogo z otroki v udobju svojega doma.

Pri tem srčnem delu je sodelovalo ogromno strokovnjakov iz področja joge, meditacije, fraktalne risbe, afirmacij, motivacije. To delo je podprto s strani splošne in alternativne medicine.

V mojem več kot desetletnem poučevanju joge sem vzporedno poučevala tudi jogo za otroke in sem v delo vključila res tisto preizkušeno znanje, ki deluje in kar otrokom pomaga pri njihovem razvoju.

Predvsem pa mi je zagon za izdajo te knjige dalo to, da se name obračajo tudi vzgojitelji in učitelji ter drugi učitelji joge, ki želijo jogo vpeljati v svoje učilnice in studie ter starši, ki bi radi vadili jogo z otroki doma. Knjiga je namenjena vsem otrokom, zato sem se povezala tudi s centrom za avtizem in sodelovala s starši, ki imajo hiperaktivne otroke in skupaj smo dodelalil vaje, da pomagajo tudi njim.

Knjiga Moja prva joga – Magična joga za otroke bo izdana 29.3.2021 in bodo knjige odposlane najkasneje v 10 dneh od tega datuma. Prednaročila pa so že na voljo in s prednaročilom prihranite 10€ ter pridobite darila, kot so unikatne nalepke in igračko. Lahko izbirate med modrim ali roza samorogom.

Otroci Magično jogo naravnost obožujejo!

Knjižno delo Moja prva joga – magični svet joge za otroke je namenjeno otrokom. Odraščanje je pomembno in starši poskrbimo, da se otroci dobro razvijajo in pravilno odraščajo. Joga za otroke je namenjena otrokom vseh starosti. Otroci lahko dosegajo boljše rezultate in uživajo ob svojih osebnih dosežkih z vadbo joge. Če otroci zgodaj osvojijo zdrav način življenja, ljubezen do gibanja in zdrave prehrane, bodo to cenili celo življenje.


ANINA ZVEZDICA

Ker gre za srčen projekt, ki je namenjen otrokom, sem se povezala tudi z Anino zvezdico, ki pomaga družinam v stiski. Od vsake prodane knjige, bomo 1 EUR namenili za nakup hrane za Anino zvezdico, ki bo predana družinam ter posameznikom v stiski.

Anina zvezdica

Knjigo lahko kupite na povezavi, kjer pridobite tudi dodatne informacije o samem magičnem paketu.

https://yogalishesana.com/trgovina/knjiga-moja-prva-joga-magicni-svet-joge-za-otroke/
Magična joga za otroke
Vadite jogo z otroki v udobju vašega doma.

Z ljubeznijo, namaste.

Vaša Ana Devayani