Akcija!

Yogalishes bejba paket

39,82

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: Knjigi

Opis

Srčna joga

Srce vsak trenutek brezpogojno bije za nas in naša naloga je, da zanj skrbimo in mu omogočamo nemoteno delo. Srčna joga je bila nominirana za najboljšo knjigo v letu 2017. Ta knjiga je vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Vsebuje vaje za krepitev srca in odstranitev energijskih blokad na področju srca, prebrali pa boste tudi veliko drugih informacij za zdrav in aktiven način življenja.

Knjiga Srčna joga ni namenjena le tistim, ki imajo težave s srcem oziroma imajo za seboj težke izkušnje z izgubo ljubljene osebe in se bolj zavedajo, kako pomembno je zdravje srca, ampak vsem, saj je srce le eno in edinstveno, zato moramo zanj še posebej skrbeti. Naj bo knjiga vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Veliko je govora o zdravem prehranjevanju in aktivnem načinu življenja, kar je izredno pomembno, v tem delu pa so vključene tudi energetske vaje in dihalne tehnike, s katerimi lahko izboljšate vitalnost vašega srca. Na koncu dela sledijo tudi napotki drugih strokovnjakov, na kaj morate biti pozorni in kako lahko Srčna joga pripomore k vašemu zdravemu in močnemu srcu.

Priročnik je v Sloveniji prvi, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot. V njem se lahko spoznate z jogo, s čakrami, pri čemer je predvsem izpostavljena srčna čakra – anahata čakra, z mandalami, z mantrami in z delovanjem srca. Predvsem pa je priročnik prilagojen za vadbo asan doma, saj so asane detajlno opisane in ponazorjene s profesionalnimi fotografijami.

Knjiga je bila predstavljena na Mednarodnem dnevu srca 2017 in bila nominirana za najboljšo knjigo leta 2017. Knjiga je prejela tudi Mednarodno nagrado in je predstavljena na konvencijah in kongresih po svetu.

Joga in (ne)plodnost

Veliko parov se sreča s težavami pri zanositvi. Na žalost pa nekaterim kljub vsem poskusom ne uspe. Jogijski priročnik ni namenjen zbujanju lažnih upov, a je ustvarjen za pare, ki si želijo imeti otroka ter so za to pripravljeni preizkusiti jogijske tehnike, ki izboljšujejo plodnost. Priročnik je ustvarjen s pomočjo zdravstvenih strokovnjakov in je potrjen s strani jogistov iz celotnega sveta, ki uspešno izvajajo določene programe že leta.

Joga in (ne)plodnost je prvi jogijski priročnik v Sloveniji, ki pomaga parom, da uspejo doseči svoje želje in je izdelan na podlagi raziskav in realnih izkušenj, s katerimi se je pisateljica srečala pri svojem poučevanju. Imena žensk in moških so fiktivna, saj avtorica spoštuje zgodbe svojih vadečih in jih je uporabila le za prikaz in navdih drugih. Pri tem kompleksnem delu so sodelovali tudi drugi strokovnjaki, ki so dopolnili znanje s področja neplodnosti, depresije, energetskem čiščenju in pri drugih pomembnih tematikah, ki odpirajo nove poti parom, ki želijo zanositi.

Delo vsebuje profesionalne barvne fotografije, podroben opis asan ali telesnih položajev, dihalne tehnike, tehnike sproščanja in vaje za pospešitev pretoka energije po telesu. Gradivo je prilagojeno za ženske, ki želijo zanositi in za partnerje, ki jih pri tem podpirajo. Knjiga vsebuje tudi afirmacije, s katerimi boste lažje izpopolnjevali svoje jogijsko popotovanje na poti k spočetju otroka.

Pošiljka ne vključuje paketa, ki je na fotografiji, saj so paketi poslani prek Pošte Slovenija in ni na voljo tovrstnih darilnih paketov.

Dodatne informacije

Teža 0,94 kg
Jezik

Slovenščina