Akcija!

Srčna joga

24,99

Avtorica: Ana Kersnik Žvab

Format: Knjiga

Šifra: srcna-joga Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Srce vsak trenutek brezpogojno bije za nas in naša naloga je, da zanj skrbimo in mu omogočamo nemoteno delo. Srčna joga je bila nominirana za najboljšo knjigo v letu 2017. Ta knjiga je vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Vsebuje vaje za krepitev srca in odstranitev energijskih blokad na področju srca, prebrali pa boste tudi veliko drugih informacij za zdrav in aktiven način življenja.

Knjiga Srčna joga ni namenjena le tistim, ki imajo težave s srcem oziroma imajo za seboj težke izkušnje z izgubo ljubljene osebe in se bolj zavedajo, kako pomembno je zdravje srca, ampak vsem, saj je srce le eno in edinstveno, zato moramo zanj še posebej skrbeti. Naj bo knjiga vodilo, s katerim boste nežni in skrbni do svojega zdravja in boste usmerjali energijo tudi in posebej k srcu. Veliko je govora o zdravem prehranjevanju in aktivnem načinu življenja, kar je izredno pomembno, v tem delu pa so vključene tudi energetske vaje in dihalne tehnike, s katerimi lahko izboljšate vitalnost vašega srca. Na koncu dela sledijo tudi napotki drugih strokovnjakov, na kaj morate biti pozorni in kako lahko Srčna joga pripomore k vašemu zdravemu in močnemu srcu.

Priročnik je v Sloveniji prvi, ki omogoča kompleksen vpogled v jogijski svet in je sestavljen iz različnih enot. V njem se lahko spoznate z jogo, s čakrami, pri čemer je predvsem izpostavljena srčna čakra – anahata čakra, z mandalami, z mantrami in z delovanjem srca. Predvsem pa je priročnik prilagojen za vadbo asan doma, saj so asane detajlno opisane in ponazorjene s profesionalnimi fotografijami.

Knjiga je bila predstavljena na Mednarodnem dnevu srca 2017 in bila nominirana za najboljšo knjigo leta 2017. Knjiga je prejela tudi Mednarodno nagrado in je predstavljena na konvencijah in kongresih po svetu.

»Naj vam postavim logično vprašanje – ali res moram zboleti, da spremenim način življenja? Zavestno vem, da je odgovor ne. Bodi pameten, spremeni prej, saj veš, kaj je treba! Kljub temu, da mi zaenkrat to še ni uspelo, to vedno razlagam in utemeljujem bolnikom. Želim jim najbolje, občasno celo rečem, naj ne posnemajo mene. Bodisi tistim, ki so še zdravi, bodisi tistim, ki sem jim opravil poseg in lahko z upoštevanjem teh pravil zdravega življenja pomembno zmanjšajo verjetnost, da se bomo v bolnišnici spet srečali. In joga, je verjetno lahko dodatna pot, da uidemo noremu ritmu današnjega življenja in se ponovno približamo naravi.«

prof. dr. Marko Noč, dr. med., specialist kardiologije in vaskularne medicine, predstojnik Oddelka za intenzivno interno medicino v Kliničnem centru v Ljubljani

Dodatne informacije

Teža 0,495 kg