18 marca, 2019 Poporodna depresija – pomagajte si z afirmacijami

Poporodna depresija – pomagajte si z afirmacijami

Kaj je poporodna depresija?

Depresivna motnja velja za motnje razpoloženja. Beseda depresija je lat. izvora, originalno pomeni znižati, tj. v tem pomenu slabo počutje in nihanje razpoloženja.

Depresija ni le vzrok za slabo kvaliteto življenja, temveč̌ je tudi pogost vzrok hujših bolezenskih stanj, zato jo potrebno čim prej prepoznati in pravilno zdraviti.

Kaj lahko storite same?

Veliko mamic se sreča ravno s poporodno depresijo. Včasih gre le za nekajtedensko nihanje hormonov in privajanje na spremembe, včasih pa gre za hude oblike depresije, pri čemer se priporoča obisk psihologa, terapevta in drugih strokovnjakov. Nič ni nenavadno, če se ženska sreča po porodu s tem, pomembno je le, da se ukrepa čim prej.

Kako lahko same premagate črne misli in izboljšate počutje, pa je namen tega bloga, in sicer moč misli je izjemno učinkovita, če znamo kontrolirati svoje misli.

Zakaj uporabljati afirmacijske kartice?

Prav to vprašanje se nam poraja, ko nismo več v stiku sami s sabo. Sleherna misel, ki se nam porodi, privede do tega, da to postane naše stališče; naša stališča se kažejo preko dejanj; naša dejanja izoblikujejo naš značaj. Ničkolikokrat je bilo dokazano, da moč misli lahko spremeni življenje in celo zdravi.

Afirmacijske kartice Pomirjena in srečna mami ti ponujajo prav tiste pozitivne misli, ki ti bodo pomagale do srečnega materinstva.

✔ Si po porodu ali že več mesecev po rojstvu svojega dojenčka, pa nimaš pojma, kako se znebiti maščobe in odvečnih kilogramov, ki so ti ostali po porodu? Vse to te ovira v osebnem življenju in bi potrebovala oporo?
✔ Slišala si, da so afirmacije odlične za umirjanje in tudi spreminjanje življenja. Jih želiš imeti na dosegu kar doma?
✔ Ne želiš plačati več 1000 evrov raznim terapevtom ali drugim strokovnjakom, želiš pa si pozitivnega in srečnega življenja?
✔ Bi ti zelo pomagale konkretne afirmacije, ki so pomagale drugim mamicam, ki prav tako niso vedele, kako se zadeve lotiti?
✔ Še iščeš načine, kako posvetiti čas sebi in istočasno biti tam za svojega otroka/svoje otroke, ne da bi imela slabo vest?
✔ Ne veš, kako bi prišla do svojega počutja, in sicer da bi se počutila spet TI, tako kot pred porodom?
✔ Se ne počutiš več seksi, mikavno in samozavestno? Potrebuješ oddih od vsega?

Naj ti pomagam z odločitvijo, ki je povsem enostavna. Tudi sama sem mamica in vem, kako je, ko se ujameš v rutino in se predajaš le družini, partnerju in malce pozabiš nase. Tudi druge mamice prestajajo isto! Ne pusti se negativnim mislim, da bi ti uničile tvojo materinsko pot. S preprostimi afirmacijami, ki jih vsakodnevno izvajaš, si lahko pomagaš kar sama.

Kaj je še pomembno?

✔ Afirmacije izvajaj redno.
✔ Zaupaj v moč misli, saj je pomagala že več kot 10.000 nosečnicam in mamicam.
✔ Delovanje afirmacij so potrdili strokovnjaki po celem svetu in zagotavljajo izjemne rezultate.
✔ Povrni si samozavest in dobro počutje ter preživi svojo nosečnost pomirjena in srečna.
✔ Ne prepusti se negativnim mislim. Dobro se boš pripravila na porod – bodi srečna in pomirjena, saj si to zaslužiš!

Za afirmacijske kartice, prosim, obiščite mojo trgovinico. Poleg nakupa teh kartic priporočam še nakup knjige Joga mami in dojenček in e-knjige Fit joga mami, da še dodatno dopolnite svoje znanje.