8 aprila, 2019 20190408_blog_image

Materinski dan – Vsaka mama je SUPER MAMA!

Velikokrat me sprašujejo mamice, kako mi uspeva, in sicer kako kombinirati družinsko in poslovno življenje. Priznam, da večino časa ni lahko, ampak z dobro rutino in disciplino se vse da. Res je, da je moj poklic zelo razgiban – za delo manekenke potrebujem izklesano telo, svež videz; za poučevanje vadb moram imeti pripravljene kvalitetne programe; urejati moram vse poslovne stvari glede svoje Založbe Devayani in urejati tudi svoj posel. Predvsem pa je moja glavna naloga in prioriteta poskrbeti za moje tri fante in punčko. Oni so mi vse, in to je tisto, kar mi daje zagon. Oni so mi navdih, inspiracija, podpora. Oni so moji največji fani in tudi največji kritiki. Oni so moje vse! Tako da tudi, ko sem popolnoma izčrpana in brez energije, pomislim na njih in se zanje še dodatno potrudim.

Menim, da je vsaka mama SUPER MAMA! Nismo vedno popolno naličene, smo veliko v trenirki ali hitimo, da vse postorimo v enem dnevu. Ampak to ni pomembno. Najpomembnejše je, da poskrbimo za svojo družino. Včasih nam gre boljše, včasih se počutimo nepopolne in na tleh… v teh trenutkih ne pozabite moje drage izjemne mamice: Odlično vam gre in ni vsak dan dober, je pa v vsakem dnevu nekaj lepega! Cenite svoj trud, ki ga vlagate in bodite hvaležne za svoje čudovite družine in življenje.

Drage moje super mame! Za konec naj ob tej priložnosti z vami delim še vedno najlepšo pesem za vse mame. Želim vam nepozaben dan, poln smeha in ljubezni.

Mama je ena sama

Mama je ena sama,
prva radost je mama,
prvi spev nina-nana,
prva beseda: mama!

Dajmo vse rože mami,
dajmo vsa sonca mami,
pesem, ki v nas se drami,
dajmo, zapojmo mami:

naj ne ostane brez mame,
nihče na širnem svetu,
naj žive naše mame,
mame – najlepše na svetu!
(T. Pavček)