24 marca, 2021 Detox joga – spomladansko očiščenje telesa, uma in duha

Detox joga – spomladansko očiščenje telesa, uma in duha

Pomlad je tu in sedaj je najboljši čas, da se očistimo vseh toksinov in znebimo odvečnih maščob, ki smo jih pridobili v zimskih mesecih. Ta prehodni čas je izredno pomemben in dobro je, da očistimo telo, saj tako poskrbimo tudi za boljše počutje in zdravje.

Za vas sem pripravila prav posebno ponudbo, ki vam pri tem pomaga.

Tisti, ki ste že v Joga Akademiji in pridno vadite naj vam priporočam, da intenzivno pričnete z vadbo Detox joge, saj vam ta pomaga pri čiščenju in oblikovanju telesa in je dobra priprava na poletje. V teh prehodnih obdobjih je tudi pomembno, da dvignemo imunski sistem in poskrbimo za zdravje. Pri tem nam Detox joga pomaga tako, da se pospeši cirkulacija, regeneracija in tudi dvigne imunski sistem. Z Detox jogo se očistimo toksinov, ki zastajajo v telesu in pospešimo pretok energije.

Če še niste v Joga Akademiji, vam toplo priporočam izbor vseh Jogijskih tretmajev – vadb, lahko pa se odločite tudi le za vadbe Detox joge, ki vam bo prav prišla sedaj. Pomagala vam bo do boljšega počutja in zdravja ter vam oblikovala telo, da boste pripravljeni na poletje.

Pri nakupu Detox joge pridobite enoletno članstvo in tudi darila. Eno izmed daril je vrhunska e-knjiga Smutiji, s pomočjo katere lahko doma pripravljate smutije in poskrbite za zadosten vnos mineralov in vlaknin.

V življenju človeško telo ves čas absorbira in kopiči strupe (toksine), zato sem vključila v Joga Akademijo prav Detox jogo, ki pomaga razstrupiti telo, hitreje izgubiti odvečne kilograme, ublažiti videz celulita, izboljša krepitev in poveča gibljivost telesa, dodatno odpira čakre, stimulativno deluje na limfni sistem, pomaga pri zdravljenju starih telesnih poškodb in pri umirjanju uma ter zavedanju telesa. Poleg tega pa je koža bolj čista in sijoča.

Namen te posebne zvrsti joge je, da se počutimo boljše, bolj lahkotno in vitalno. To nam omogoča bolj sproščeno, lahkotno in srečno življenje.

Toksini v naše telo ne prihajajo le od zunaj, ampak jih proizvaja tudi naše telo samo in so naravna posledica procesov prebave in dihanja. Nezdrava prehrana in stres upočasnita naravne razstrupljevalne funkcije telesa, kar vodi do različnih bolezni. Vadba joge in prehrana na rastlinski osnovi – četudi le občasno – nam izboljšata prebavo in koncentracijo ter zmanjšujeta maščobne obloge.

Z vadbo določenih asan (joga položajev) v pravilnem zaporedju, telesu na naraven način pomagamo pri procesu razstrupljanja. K temu pripomore tudi višja temperatura, pri kateri vadimo in veliko zasukov. Tako s pomočjo detoks joga vadbe dobesedno ožamemo telo, tako da se toksini izločijo v čim večji meri. Po vadbi je dobro zaužiti smuti, ki dodatno ogreje in razstrupi telo, zato vam poklanjam tudi e-knjigo s smutiji, kar dodatno poskrbi za očiščenje telesa.

Detox jogo najdete na povezavi spodaj:

https://yogalishesana.com/trgovina/vadbe-detox-joga/

Če se odločite za celoten modul Joge Akademije, in sicer za Jogijske tretmaje-vadbe, pa jih najdete na povezavi:

Pridružite se nam in očistite ter oblikujte telo v udobju svojega doma.