20 marca, 2021 Devayanilates – Vadi doma in (p)ostani fit!

Devayanilates – Vadi doma in (p)ostani fit!

Devayanilates je bil predstavljen na največjih dogodkih in konferencah po Sloveniji in tudi v tujini. Na to vadbo prisega več 10 000 vadečih, saj s svojo izjemno kombinacijo ponuja to, kar si vsaka ženska želi. Z Devayanilatesom postane telo bolj skladno in gibljivo, predvsem pa nam pomaga izgubiti odvečne kilograme in si oblikovati sanjsko postavo ter biti v vrhunski formi. Poleg tega pa blagodejno vpliva na vitalnost sklepov in na boljše počutje in zdravje.

Vsaka ženska se mora v svojem telesu odlično počutiti. Devayanilates je top vadba za ženske, saj so vaje dodelane tako, da oblikujejo telo in na pravih mestih se izgublja maščoba. Devaynailates pa ni namenjena le temu, da se telo vrhunsko oblikuje, temveč tudi, da se v svoji koži dobro počutite, tako, kot si zaslužite!

Oh to hujšanje!

Vam hujšanje in diete predstavljajo stres? Se vedno znova ujamete v rutino, da odlašate z vadbami in ne veste, kako se vsega skupaj lotiti?

Vse je tako lahko, če imaš prave informacije na enem mestu. S pravimi informacijami in strokovnim mentorstvom lahko hujšanje in oblikovanje telesa postane enostavno. Devayanilates je namenjen ženskam vseh starosti in dodelan, saj vključuje tri poglavitne sklope za doseganje vrhunskih rezultatov: MODUL PREHRANAMODUL OSNOVE IN MOTIVACIJA ter MODUL VADB.

Za doseganje cilja so potrebni: PRAVILNA PREHRANAPRAVILNA IZBIRA VADBE in MOTIVACIJA. Brez kombinacije vseh treh glavnih zadev težko dosežemo rezultate… sploh pa rezultate, ki ostanejo.

Devayanilates

MODUL PRAVILNA PREHRANA

Modul pravilna prehrana zajema obsežne informacije o zdravi in pravilni prehrani ter prav tako tudi vse poglavitne informacije, kako si sestavite svoje uravnotežene obroke. Največje napake pri vadečih na sploh je, da si ne znajo kreirati obrokov in pride ali do prenajedanja ali stradanja. Vse to posledično vpliva na to, da hitro prenehajo s celotnim procesom. Pri tem modulu pa vam podarim e-knjigo Vodič po zdravi prehrani, Fit planer in tudi e-knjigo Smutiji, kar vam pomaga dodatno osvojiti pravila zdrave in uravnotežene prehrane in tudi očistiti ter oblikovati telo.

MODUL OSNOVE IN MOTIVACIJA

Znotraj modula osnov in motivacije najdete pomembne informacije o konceptu Devaynailatesa, pravilnem dihanju, pravilni drži in o tem kako spremljamo napredek. Prav tako si ogledamo anatomijo, kar je pomembno, da vemo kateri del telesa želimo oblikovati. Poleg tega sem dodala sklop motivacija, ki vam pomaga ohranjati fokus, da ostanete osredotočene na napredek.

MODUL VADB

Znotraj modula vadb se nahajajo sklopi, kot so ogrevanje, vadbe in sproščanje. Ogrevanje je izredno pomembno, če želimo obvarovati sklepe in pravilno aktivirati telo. Prav tako je pomembno sproščanje, ki nam pomaga pri tem, da se energija po vadbi lepo poveže in tudi, da ohladimo telo ter poskrbimo za sklepe in dober razteg mišic. Znotraj the sklopov najdete več različnih video vsebin, med katerimi lahko izbirate. Sklop vadb pa je deljen na tri dele, in sicer lahko vadite s top vadbami, ki so narejene tako, da aktiviramo in oblikujemo celotno telo ali izberete med sklopi: močne roke, izoblikovane noge, močan hrbet, močne roke in napete prsi, napet trebuh in čvrsta zadnjica, kjer najdete ogromno vsebin, s katerimi lahko oblikujete del telesa, kateraga želite oblikovati. Dodane pa so tudi vadbe z rekviziti: mala žogica, velika žoga, elastičen trak in obroč.

Znotraj spletnega tečaja, s katerim vadite za 20€ na mesec, kar je manj kot cena kavice na dan, lahko s pravimi informacijami, dodelanimi vadbami in drugo vsebino oblikujete svojo sanjsko postavo. Noro, kajne? In ni nikakrših doplačevanj. Znesek poravnate za celo leto, kar je 230€ in vadite skupaj z mano v udobju svojega doma in ko imate čas.

Vsa vsebina vam je na voljo 24/7 in niste vezani na Zoom ali na iskanje po različnih platformah, kar je velik plus in potrjeno zadovoljstvo s strani vadečih, ki so že pridni z mano ter že vadijo s spletnim tečajem Devayanilates. Prav tako naj omenim, da se članstvo po enem letu izteče in ga lahko poravnate z novim nakupom. Nič se ne obračunavo avtomatično in ni nobenih skritih doplačil. Če se odločite podaljšati to opravite s ponovnim nakupom ali prenehate po izteku.

ZAKAJ PORAVNATE ENOLETNO ČANSTVO?

Razlogov za to je več. Prvič zato, ker imate potem celo leto zagotovljeno vrhunsko vadbo in vso video vsebino ter tako resnično lahko dosežete rezultate in tudi zato, da nimate nad sabo nekih obveznosti z mesečnimi podaljševanji. Prav tako v enem letu lahko resnično govorimo v napredku. Napredek se vidi že takoj, predvsem pa po treh mesecih. V pol leta lahko pričakujete ob redni vadbi in pravilni prehrani vrhunske rezultate, ki ostanejo na dolgi rok. S tem, ko vadite eno leto pa govorimo o osvojenem zdravem načinu življenja in tudi o rezultatih, ki ostanejo.

Torej s plačilom 230€ pridobite dostop do vseh video vsebin, do intenzivnega spletnega predavanja v vrednosti 49,99€ in ostalih bonusov in daril, kar vam pomaga pri resničnem doseganju rezultatov.

Poleg tega je spletni tečaj Devaynailates podprt s podporno FB skupino, v kateri sem vam ves čas na voljo za mentorstvo, podporo in svetovanje, kar je dodaten bonus ter vam pomagam pri tem, da oblikujete svojo sanjsko postavo.

Devayanilates
ZAKAJ SEM USTAVRILA DEVAYANILATES?

Že več kot desetletje poučujem različne vadbe, in sicer vse od aerobike, pilatesa in joge ter imam več kot 20 mednarodnih licenc, s katerimi sem oblikovala top vadbo, ki združuje elemente vseh vadb in je izjemno učinkovita. Do sedaj sem poučevala vadbe predvsem v živo, zaradi velikega zanimanja, pa sem se odločila vse skupaj strniti v vrhunski spletni tečaj, s katerim lahko vadite doma in oblikujete sanjsko postavo.

Tudi jaz sem bila enkrat na vašem mestu in nisem vedela, kako se vsega lotiti in zato sem se odločila, da vam ponudim to enkratno možnost in z vami delim le najboljše in preverjene informacije in tehnike, s katerimi lahko oblikujete svoje telo po svojih merilih.

Večino zadev ustvarjam za ženske, predvsem zato, ker sem tudi sama ženska in želim, da se vsaka ženska zaveda svoje unikatnosti in vzljubi svoje telo. Ker pa smo ženske zelo kritične do sebe, pa želim z vami deliti nasvete, kako lahko dodelate tisto, kar želite ter na strokoven in dodelan način deliti z vami učinkovite tehnike.

Devayanilates
VADI BREZSKRBNO ENO LETO IN SI OBLIKUJ SANJSKO POSTAVO!

Naj delim z vami nekaj srčnih mnenj že zadovoljnih vadečih, ki vadijo z Devayanilatesom in dosegajo nore rezultate. Hvala vsem za zaupanje in podana mnenja, ki jih cenim!

Čav vsem skupaj! Tole morte sprobat nujno! Kupila sem si čist za foro, da probam, pa potem se je izkazalo za najboljšo odločitev ever!Eva, 19 let

Vrhunska vadba in najbolj mi je všeč, ko je Ana na voljo v podporni skupini za vprašanja in tudi nas motivira.Elvira, 29 let

Neverjetna izkušnja in navdušena sem nad rezultati! Nikoli nisem nosila številke 36, vedno sem imela 38 ali celo 40. Ana, hvala ti, zakon si !!!Medina, 33 let

Po porodu so mi kar ostali kilogrami in se res nisem dobro počutila v svoji koži. Postala sem tudi ljubosumna na vse lepe ženske in se bala, da se bo partner zaljubil v drugo. Sedaj pa sem poskrbela za svoje telo in sem bolj samozavestna, izgledam pa izjemno, kot tudi pred porodom nisem.Tina, 35 let

Pozno sem pričela vaditi, saj sem ves svoj čas namenila družini, možu in službenim obveznostim. Za vadbe v živo nikoli nisem imela časa in tudi ne energije. Ko pa sem našla ta spletni tečaj Devayanilates pa sem takoj začutila, da bi bilo lahko to nekaj zame. In res. Noro dobro mi je vaditi doma in tako lahko poskrbim zase ter za vse ostalo.Simona, 42 let

Devayanilates tečaj je res kakovosten, saj je dodelan in res se vidi, da ima Ana izkušnje na področju izoblikovanja telesa in hujšanja. Najbolj vešč mi je, da ni samo vadba, ampak tudi da je vključena tudi prehrana in motivacija, dejansko vse kar potrebujemo za doseganje rezultata. Z največjim veseljem delim svoje mnenje in upam, da se odločite za ta tečaj, ker vam zagotovo ne bo žal!Brigita, 39 let

Ker rada razvajam svoje vadeče, tudi pri tem spletnem tečaju ni nič drugače. Ravno zato sem se odločila, da vam ob nakupu podarim darila, s katerimi bo hujšanje in oblikovanje telesa postalo zabavna avantura in ne stresen dogodek. Darila, ki si jih lahko prenesete, lahko obdržite za vedno, le pazite, da si jih prenesete v času aktivnega članstva.

  • e-knjiga vodič po zdravi prehrani,
  • e-knjiga smutiji,
  • fit planer,
  • spletno predavanje o prehrani,
  • in druga darila.
Devayanilates

Naj vam predstavim še bonuse ob nakupu:

FB podporna skupina: Kot že omenjeno se združujemo v fb skupini na FB, kjer sem vam na voljo za metorstvo, podporo in svetovanje.

Enoletno članstvo: Bonus enoletnega članstva je ta, da brezskrbno vadite eno leto z mano v udobju svojega doma in če želite, lahko podaljšate članstvo s ponovim nakupom. Enolatno članstvo vam omogoča dostop do vseh kvalitetnih video vsebin in materiala celo leto 24/7.

Neomejen dostop: Znotraj članstva imate neomejen dostop do vseh vsebin in niste vezani na nobene drugo platformo. Potrebujete le računalnik, telefon ali tablico in wi-fi. Oziroma še wi-fi ne potrebujete, saj lahko vključite tudi mobilne podatke in tako vadite na plaži, na terasi ali v vaši dnevni sobi.

Vadite varno in v udobju svojega doma: Vadite lahko kjerkoli in kadarkoli! Z dodatnimi napotki lahko vadite strokovno doma in ko imate čas. Prav tako niste vezani na to, da morate biti ob določeni uri na določenem kraju, le dostop do interneta in akcija!

Družina vadi skupaj: Ker sem tudi sama mamica in ko vadim se mi otroci pridružijo, je to odlična priložnost, da vadite s svojimi otroki in tako še dodatno poskrbite za zdravje in dorbo počutje cele družine. Na veliko rednih urah imam sestre, mamice in hčerke, ki hodijo skupaj na vadbe in tako preživijo skupen čas kvalitetno in zabavno.

Devayanilates

Top novička!

Da vas še malo razvajam, drage moje čudovite in neverjetne ženske!

Prvim 30 prijavljenim podarim tudi edinstvene elastike, s katerimi še dodatno oblikujete svoje telo! Zato ne čakajte in se nam pridružite še danes!

Devayanilates najdete na spodnji povezavi:

https://yogalishesana.com/trgovina/devayanilates/