2 aprila, 2021 Brezplačni DETOX JOGA IZZIV

Brezplačni DETOX JOGA IZZIV

Brezplačni Detox joga izziv bo potekal od 5. aprila do 9. aprila 2021.

V življenju človeško telo ves čas absorbira in kopiči strupe (toksine), zato sem vključila v Joga Akademijo prav Detox jogo, ki pomaga razstrupiti telo, hitreje izgubiti odvečne kilograme, ublažiti videz celulita, izboljša krepitev in poveča gibljivost telesa, dodatno odpira čakre, stimulativno deluje na limfni sistem, pomaga pri zdravljenju starih telesnih poškodb in pri umirjanju uma ter zavedanju telesa. Poleg tega pa je koža bolj čista in sijoča.

Namen te posebne zvrsti joge je, da se počutimo boljše, bolj lahkotno in vitalno. To nam omogoča bolj sproščeno, lahkotno in srečno življenje.

Toksini v naše telo ne prihajajo le od zunaj, ampak jih proizvaja tudi naše telo samo in so naravna posledica procesov prebave in dihanja. Nezdrava prehrana in stres upočasnita naravne razstrupljevalne funkcije telesa, kar vodi do različnih bolezni. Vadba joge in prehrana na rastlinski osnovi – četudi le občasno – nam izboljšata prebavo in koncentracijo ter zmanjšujeta maščobne obloge.

Z vadbo določenih asan (joga položajev) v pravilnem zaporedju, telesu na naraven način pomagamo pri procesu razstrupljanja. K temu pripomore tudi višja temperatura, pri kateri vadimo in veliko zasukov. Tako s pomočjo detoks joga vadbe dobesedno ožamemo telo, tako da se toksini izločijo v čim večji meri. Po vadbi je dobro zaužiti smuti, ki dodatno ogreje in razstrupi telo, zato vam poklanjam tudi e-knjigo s smutiji, kar dodatno poskrbi za očiščenje telesa.

Pridružite se nam in poskrbite za svoje počutje in zdravje.

Prijavite se lahko na povezavi: https://mailchi.mp/5107ee4f3885/detox-joga-izziv

Pridružite se nam! Namaste.

Z ljubeznijo, Ana