3 novembra, 2020 Kolekcija Joga akademija

Vsak si zasluži živeti svoje sanjsko življenje!

Vsak posameznik si zasluži živeti svoje sanjsko življenje. V to močno verjamem.

Že leta poučujem vadbe, delim svoje znanje na delavnicah s področja prehrane, life coachinga v Sloveniji in tujini in vedno znova opažam, kako ljudem pomagam izboljšati kvaliteto življenja.

Sama zelo prisegam na osebno rast in delo na sebi. To je no.1 zadeva, če želimo v življenju uspeti in živeti izpopolnjeno življenje.

Veliko krat ljudje pričnejo delati na sebi, a kmalu prenehajo in to se opaža kot sprejetje rutine in zadovoljitev z običajnim življenjem. Naj omenim, da tudi z običajnim življenjem ni nič narobe, a če je v nas le majhen dvom ali tista misel, ki nam ne da miru, potem je nujno potrebno, da pričnemo delati na sebi.

Delo na sebi ne pomeni le skrb za svoje telo in branje knjig, temveč je potrebno prenesti osvojeno znanje v svoje življenje.

Najpogosteje opažam, da ljudje si želijo sprememb, a v resnici sploh ne vedo, kaj točno želijo. In s tem ni nič narobe, a brez jasnih in konkretnih ciljev le plujemo po morju in večinoma ne moremo preiti na naslednje stopnje v našem življenju.

Znotraj Joga Akademije sem vnesla različna orodja, ki pa nam pri tem pomagajo. Pomagajo tako, da vsak posameznik sledi svoji vizijo, jo prepozna in razvija svoje potenciale do maksimuma s pomočjo joge in jogijskih prijemov.

Če se vidite v tem zapisu in čutite, da je čas, da pričnete vnašati korenite spremembe v vaše življenje, vam toplo priporočam, da ne čakate in res pričnete z Joga Akademijo.

Moje delo temelji na tem, da ne vsiljujem svojih pogledov na svet, ampak vas spodbujam, da sledite sebi. Moje poslanstvo je, da vam pomagam, da se sprejmete polnostjo, saj ste unikatni in da to pričnete ceniti.

Tudi sama sem bila enkrat na tem mestu. Nič mi ni šlo, kot sem želela in sem ugotovila, da moram pričeti delati na sebi. Nobena lenta z lepotnega tekmovanja in noben naziv mi ni doprinesel takšnega zadovoljstva, kot dejansko sprejetje sebe, takšne, kot sem. In sicer v trenirki, nenamazana, brez cenzure in brez vseh nazivov, vseh dosežkov in ostalih zadev. In to je največ, kar lahko si v življenju podarimo. Prav tako tudi sama sem se iskala, kaj želim početi v življenju. Pri tem mi je meditacija pomagala in mi odkrila poti, s katerimi še danes odkrivam svoj pravi jaz. Joga na splošno pa mi je pomagala prebroditi še tako težke situacije in zdravstvene težave, da ji bom večno hvaležna.

In to dragi moji ljubitelji joge in vsi tisti, ki želite živeti svoje sanjsko življenje, želim deliti z vami. Moj namen ni uživati v vsem znanju le v svojem življenju, temveč pomagati drugim, saj več, ko se vas pridruži Joga Akademiji, bolj se bodo dvignile vibracije, bolj srečni in uspešni bomo skupaj. Moto, ki se ga držim pri svojem delu je: Le, če dviguješ druge navzgor, lahko rasteš in uspevaš.

Bolj, ko bomo skupaj se povzpeli višje, lepši bo svet in zagotovo bomo zavibrirali skupaj in se povzpeli na višje vibracije.

Z ljubeznijo, namaste.

Vaša Ana