17 maja, 2021 TOP družinski izlet: DINOPARK BLED-RADOVLJICA

TOP družinski izlet: DINOPARK BLED-RADOVLJICA

Dinopark je zagotovo top izbira, če imate otroke, ki obožujejo dinozavre!

Že od malih nog me fanta učita vse o dinozavrih in še sama ne morem verjeti, kako se spoznata na vse različne vrste in vesta celo kaj so jedli in kako hitro so tekli!

Tako da za nas je Dinopark obvezen izlet, saj sta nora nanje!

Park priporočam predvsem družinam z mlajšimi otroki, sama lahko zagotovim obilico veselja, če imate predšolske otroke ali otroke na razredni stopnji. Starejši otroci pa si lahko ogledajo dinozavre na drugačen način,in sicer bolj poučen način, saj vsak dinozaver vsebuje bogat opis in poimenovanje.

Mi smo v Dinoparku praznovali 4. rojstni dan našega Tjaša.

Kaj pa vam ponuja Dinopark Bled-Radovljica?

Dinopark Bled je med prvimi pravimi tematskimi in show parki v Sloveniji. Nahaja se v osrčju Gorenjske, in sicer v okolici Bleda in Radovljice.


Lahko si ogledate različne eksponate, ki imajo priložene opise ter se tudi premikajo. V Dinoparku se nahaja 3D kino, ki je odlična poživitev obiska in ga otroci obožujejo.

Veselje do neba!Po ali med ogledom se seveda lahko podkrepite in uživate v gostinski ponudbi, kupite spominek ali dva, otroci pa se lahko pozabavajo na igrišču, kjer je poskrbljeno tako za starše, kot za otroke. Otroci se lahko igrajo na igrišču, kjer so postavljeni trampolin, otroški zip line, peskovnik in ostala igrala, starši pa si lahko privoščijo kavo ali izbirajo med pestro ponudbo v samem parku.

Vse o Dinoparku si lahko ogledate na povezavi: https://dinopark.si/