4 novembra, 2020 Rutina je izredno pomembna!

Rutina je izredno pomembna!

Kakšno rutino imate? Se zbudite, se uredite in že hitite postoriti vse, kar morate? Ali si vzamete čas za jutranje rituale in se posvetite najprej sebi in šele nato obveznostim?

Ali veste, da rituali pomagajo ohranjati vitalnost in pozitiven odnos do sebe, drugih in sveta?

Rituali se razlikujejo in vsak posameznik osvoji tiste, ki njemu najbolj odgovarjajo. Sama prisegam na Magične rituale, Zlate enegetske vaje ali na vadbo joge.

Tako pričnem vsako jutro in se počutim napolnjeno z novo energijo ter pripravljena na vse izzive, ki jih v tistem dnevu imam.

Moj urnik je zelo pester in moram biti ves čas v dobri kondiciji ter tudi fleksibilna, saj nimam ustaljenega delovnika, temveč je odvisno od dogodkov, delavnic in projektov, ki jih imam tisti dan oz. teden.

Ravno zato mi rutina veliko pomeni, saj mi pomaga ohranjati dobro kondicijo, oblikovano telo in vitalnost. Prav tako na ta način ohranim energijo za tisto, kar je res pomembno. Poleg treh malih otrok je težko voditi tudi svoj posel in rutina mi da zagon in energijo, da lahko aktivno preživljam čas z otroki in tudi, da ne stagniram na poslovni poti.

To bi rada delila tudi z vami. Znotraj Joga Akademije lahko najdete Magične rituale, ki vam pomagajo ohranjati pozitivno energijo, Zlate energetske vaje za dvig energije in vadbe oz. Jogijske tretmaje, ki vam pomagajo pri ohranitvi kondicije, oblikovanju telesa in dvigu imunskega sistema na sploh.

Če bi radi izvedeli kaj več, si oglejte na povezavi https://yogalishesana.com/joga-akademija/ .

Poskrbite za svojo rutino, ki bo ustrezala vam in vam pomagala do boljših rezultatov ter do boljšega počutja in zdravja na sploh. Namaste.