27 oktobra, 2020 Odstranitev toksičnih vzorcev s pomočjo Rebirthing tehnike

Odstranitev toksičnih vzorcev s pomočjo Rebirthing tehnike

Odstranite vse toksične vzorce, ki vam ne zadostujejo več ali vam celo nikoli niso zadostovali‼️

O čem govorim in kaj je Rebirthing tehnika??

Naj vam rakrijev v tej objavi.Ritmično izmenjavanje diha in izdiha je srž življenja. Je prvo dejanje, ko se rodimo. Ta samoumeven proces pa ni zgolj hlastanje za zrakom ali lovljenje kisika, ampak je njegovo pravilno izvajanje tudi izjemno učinkovita terapevtska metoda, kin am lahko pomaga tudi pri čiščenju vzorcev, ki jih ne potrebujemo več v življenju ali jih nikoli nismo potrebovali.

Leonard Orr iz San Francisca je razvil posebno tehniko dihanja, in sicer nam je razkril skrivnost krožnega dihanja. Skozi ritmiko krožnega dihanja brez prekinitve, ko se vdih in izdih med seboj skladno povezujeta, je dosežemo osvobajanje preteklih vzorcev delovanja. Ker gre v večini primerov za osvobajanje vzorcev iz časa pred, med ali takoj po rojstvu, je metoda dobila ime rebirthing ali zavestni preporod.

Besedna zveza zavestni preporod že sama po sebi nakazuje pomen tehnike, in sicer gre za tehniko s katero gremo globoko v našo podzavest in ščistimo vzorce, ki smo jih osvojili pred, med ali takoj po rojstvu. S to tehniko pa lahko tudi potujemo v našo podzavest in raziskujemo naš notranji svet ter čistimo vzorce tudi iz otroštva, mladosti in odrasle dobe. Rebirthing tehnika sprosti stres, čustva, omejujoča prepričanja in bolečino.Rebirthing tehnika je del spletne Joga Akademije. Pester nabor rebirthing tehnik vam omogoča, da izberete tiste Rebithing tehnike ali tehnike zavestnega preporoda, ki vam omogočajo napredek in očiščenje starih vzorcev na področkjih, ki vas omejujejo.Nikoli ni prepozno začeti znova in spremeniti svoje življenjske poti. Pomembno pa je, da pred vsakim novim začetkom očistimo stare vzorce, ki nas utesnjujejo, bremenijo in zaustavljajo na naši življenjski poti. Naj vam tehnika zavestnega preporoda pomaga narediti korak naprej k srečnejšemu, bolj zdravemu in polnejšemu življenju.

?‍♀️

Rebirthing tehnika je del Joga Akademije, ki bo na voljo od 30.10.2020.

Pridruži se!

?Začni na novo. Očisti se toksičnih vzorcev in zaživi bolj lahkotno in sproščeno življenje.?