27 novembra, 2020 Nenavadno, a nepozabno leto 2020

Nenavadno, a nepozabno leto 2020

To leto je nepozabno leto. To leto ne doprinaša in ni lahko za nikogar. To leto je leto sprememb. Leto odnaša, razdira, uničuje, spodnaša,… V tem letu ni prostora za slaba razmerja, za disharmonijo v družini, ni prostora za neiskrena prijateljstva in zamaskirane probleme… To leto od nas zahteva, da rastemo, se razvijamo in ugotovimo, kaj je za nas resnično pomembno.

Je leto, ko se moramo vrniti k našim koreninam, delati na razmerjih, na harmoniji znotraj družine, biti fleksibilni glede poklica, paziti na dobre odnose z najdražjimi in ugotoviti, kako nadaljevati to razburkano potovanje.

To leto se bo zapisalo v zgodovino in tudi vplivalo na naslednja leta naših življenj in na življenja naših otrok. To leto nam bo dalo možnost, da se prebudimo in na novo vzpostavimo stik sami s seboj.

To leto nam bo dalo ogromno novih izkušenj in znanja, kako postanemo modrejši, spretnejši in sodobnejši.

To leto nam bo z vsemi težkimi preizkušnjami dalo zakladnico znanja, s čimer se povzpnemo višje.

Sedaj je čas za delo na sebi. Objemimo ljudi, ki jih imamo radi, kuhajmo, ustvarjajmo, jogirajmo, bodimo v naravi, plešimo, se naspimo in se osredotočimo na to, kar je najbolj pomembno v našem življenju. ?

Bodimo eno z Vesoljem, s sabo in naj svetloba premaga temo. Čas je za novo Zemljo, na kateri ni prostora za temo, neiskrenost, laganje, ljubosumje, jezo,…

??? ??? ?ℴ?? ????ℯ?ℯ?. ??????ℯ.
??? 

Tagged on: