2 oktobra, 2020 Migimigi

Joga Akademija na Migimigi

Na Migimigi dnevu ste se mi lahko pridružili, kjer sem vodila jogijsko vadbo, s katero lahko poskrbite za umiritev misli in popolno sprostitev telesa. Gre za kombinacijo različnih stilov joge, s poudarkom na tem, da se telo dobro aktivira in na koncu sprosti, kar nam omogoča, da odženemo stres iz telesa, da s polnostjo zadihamo in se počutimo boljše in bolj vitalno. S pomočjo antistress joge lažje premagujemo vsakodnevne stresne situacije in pomagamo telesu, da se boljše regenerira in ddeluje. To pa nam omogoča, da se počutimo boljše in smo posledično tudi bolj zdravi. 

Že nekaj let zapored se tradicionalno srečamo v idiličnem okolju Arboretuma Volčji Potok, kjer z več tisoč obiskovalci preživimo s soncem obsijan dan, poln dobre energije in miganja. Vsako leto znova na noge dvignemo prav cel Arboretum, se družimo, slikamo, zabavamo, smejimo … na koncu pa vedno znova ugotovimo, da to doživetje preprosto moramo ponoviti. In res tudi letošnje leto je bilo vrhunsko.

Anti-stres joga je del spletne Joga Akademije, znotraj katere vas čaka pester nabor jogijskih tretmajev – vadb.

Joga Akademija je ustvarjena na podlagi edinstvenega programa, ki zaobjema vse jogijske prijeme in je primeren tako za začetnike, kot tudi napredne jogiste. Zaradi neverjetnega odziva na vadbo joge prek spleta, pri kateri je sodelovalo več tisoč ljubiteljev joge, sem se odločila ustvariti spletni tečaj in tako se je “rodila” edinstvena in prva Spletna Joga Akademija v Sloveniji.

Spletno Joga akademijo dopolnjujejo različni moduli, s katerimi lahko potujete z mano in ostalimi vadečimi v čaroben svet joge. Starodavni jogijski prijemi so prilagojeni na naš zahoden način življenja in nam omogočajo izboljšati kvaliteto življenja.

Res, da vadbe prek spleta potekajo drugače kot v živo, a imajo druge prednosti. Naj vam jih vsaj nekaj predstavim.

Zakaj se odločiti za vadbo s pomočjo Joga akademije?
  • Lahko vadite kadarkoli, in sicer, ko imate čas.
  • Ugodna cena.
  • Lahko vadite, kjerkoli.
  • Si prilagodite program.
  • Vadite v udobju svojega doma in ste bolj sproščeni.
  • Lahko večkrat pogledate video vsebino in lažje osvojite novo znanje.

Pridružite se nam v srčni skupnosti in potujte v čaroben svet joge z mano in ostalimi ljubitelji joge.