26 oktobra, 2020 4 nivoji našega delovanja

4 nivoji našega delovanja

Jesenski čas je super za branje in jogo.

Delo na sebi bo sedaj izredno pomembno!

Naše telo torej sprejema in oddaja informacije na štirih različnih nivojih, in sicer na telesnem, umskem, čustvenem in duhovnem.

Telesni nivo

Telesni nivo predstavlja delo na sebi, ki zaobjema predvsem skrb za fizično telo. Pri tem se izpostavlja higieno, redno aktivnost, zdravo prehrano, počitek, regeneracijo in na splošno skrb za fizično telo.

Umski nivo

Umski nivo obsega predvsem miselne dejavnosti, med katere ljudje predvsem vključujejo izobraževanje, a je pomembno tudi naučiti se kako okrotiti čustva in kako racionalno razmišljati in tudi kako trenirati spomin.

Čustveni nivo

Čustvo je odziv telesa na nek dogodek. Čustva imajo svojo pozitivno in negativno plat. Kadar imajo pozitivno plat, nas varujejo, kadar pa so negativno nastrojena pa nam škodujejo. Naučiti se moramo nadzorovati čustva tako, da nam pomagajo v življenju in nas ne omejujejo.

Duhovni nivo

Delo na sebi združuje tudi duhovno rast in ne le osebno rast,čeprav je to večkrat prepleteno. Kaj sploh pomeni nahraniti duha? Prevsem pomeni to, da meditiramo in odkrivamo sebe in svoje poslanstvo. Pomeni tudi to, da razmišljamo o svojih vrenotah in o svojem pomenu na bolj globoki ravni.Na vseh nivojih lahko intenzivno delate s transformacijskim spletnim tečajem za jogo Joga Akademija.

?

‼️Joga Akademija bo na voljo od 30.10.2020‼️