4 januarja, 2021 Vadi jogo le za 9€ na mesec!

Vadi jogo le za 9€ na mesec!

Mnoge od znanj joge je ponovno razkrila in potrdila sodobna znanost. Danes številne ugotovitve uglednih medicinskih in drugih znanstvenih ustanov po svetu potrjujejo, da je joga orodje za ohranjanje dobrega psihofizičnega počutja v stresnem vsakdanjiku. Kako zelo jogo potrebujemo v sodobnem življenjskem tempu, pa zgovorno pričajo milijoni ljudi, ki jim pomeni redke trenutke, ko se lahko posvetijo svojemu zdravju in sprostitvi.

Joga Akademija je namenjena predstavitvi jogijskih prijemov, zato vas v tem modulu popeljem v praktični del joge in vam razkrijem asane – telesne položaje.

Jogijski tretmaji – vadbe so namenjeni vsem, zato sem dopolnila modul tudi s konkretnimi napotki za začetnike. Bodoči učitelji joge lahko diplomo Joga Akademije uveljavljate tudi kot izredno močno referenco pri pristopu k tečaju za učitelja joge. Tisti, ki ste že učitelji joge, pa vam lahko Joga Akademija podkrepi znanje in doda dodano vrednost vašemu poučevanju.

Plačate enkraten znesek in celo leto vadite le za 9€ na mesec. Enkratni znesek je 105€ in vam omogoča ogromno vadb, napotkov in tudi dodatne vsebine o jogi, kar vam omogoča pravilno in učinkovito vadbo joge doma.

Poleg vadb pridobite tudi:

  • Sončno ogrevanje – dvig življenjske energije,
  • Joga – večtisočletna tradicija: Osnove in napotki in
  • Blagodejne tehnike sproščanja – popolna regeneracija telesa.

Večurni tečaj vam omogoča vrhunsko vadbo joge v udobju vašega doma.

Tečaj je poprt s podporno fb skupino, v kateri smo ves čas skupaj in sem vam na voljo za motivacijo, svetovanje in mentorstvo.

Pridružite se nam in naj bo to leto nepozabno.

Le kliknite na povezavo in se nam pridružite: https://yogalishesana.com/trgovina/joga-akademija-modul-6-jogijski-tretmaji-vadbe/

Namaste.

Ana Kersnik Žvab