Akcija!

Devayanilates

230,00

Devayanilates je bil predstavljen na največjih dogodkih in konferencah po Sloveniji in tudi v tujini. Na to vadbo prisega več 10 000 vadečih, saj s svojo izjemno kombinacijo ponuja to, kar si vsaka ženska želi. Z Devayanilatesom postane telo bolj skladno in gibljivo, predvsem pa nam pomaga izgubiti odvečne kilograme in si oblikovati sanjsko postavo ter biti v vrhunski formi. Poleg tega pa blagodejno vpliva na vitalnost sklepov in na boljše počutje in zdravje.

Znotraj spletnega tečaja, s katerim vadite za 20€ na mesec, kar je manj kot cena kavice na dan, lahko s pravimi informacijami, dodelanimi vadbami in drugo vsebino oblikujete svojo sanjsko postavo. Noro, kajne? In ni nikakrših doplačevanj. Znesek poravnate za celo leto, kar je 230€ in vadite skupaj z mano v udobju svojega doma in ko imate čas.

Kategorija:

Opis

Vsa vsebina vam je na voljo 24/7 in niste vezani na Zoom ali na iskanje po različnih platformah, kar je velik plus in potrjeno zadovoljstvo s strani vadečih, ki so že pridni z mano ter že vadijo s spletnim tečajem Devayanilates. Prav tako naj omenim, da se članstvo po enem letu izteče in ga lahko poravnate z novim nakupom. Nič se ne obračunavo avtomatično in ni nobenih skritih doplačil. Če se odločite podaljšati to opravite s ponovnim nakupom ali prenehate po izteku.

Zakaj poravnate enoletno čanstvo?

Razlogov za to je več. Prvič zato, ker imate potem celo leto zagotovljeno vrhunsko vadbo in vso video vsebino ter tako resnično lahko dosežete rezultate in tudi zato, da nimate nad sabo nekih obveznosti z mesečnimi podaljševanji. Prav tako v enem letu lahko resnično govorimo v napredku. Napredek se vidi že takoj, predvsem pa po treh mesecih. V pol leta lahko pričakujete ob redni vadbi in pravilni prehrani vrhunske rezultate, ki ostanejo na dolgi rok. S tem, ko vadite eno leto pa govorimo o osvojenem zdravem načinu življenja in tudi o rezultatih, ki ostanejo.

Torej s plačilom 230€ pridobite dostop do vseh video vsebin, do intenzivnega spletnega predavanja v vrednosti 49,99€ in ostalih bonusov in daril, kar vam pomaga pri resničnem doseganju rezultatov.

Poleg tega je spletni tečaj Devaynailates podprt s podporno FB skupino, v kateri sem vam ves čas na voljo za mentorstvo, podporo in svetovanje, kar je dodaten bonus ter vam pomagam pri tem, da oblikujete svojo sanjsko postavo.

Ker rada razvajam svoje vadeče, tudi pri tem spletnem tečaju ni nič drugače. Ravno zato sem se odločila, da vam ob nakupu podarim darila, s katerimi bo hujšanje in oblikovanje telesa postalo zabavna avantura in ne stresen dogodek. Darila, ki si jih lahko prenesete, lahko obdržite za vedno, le pazite, da si jih prenesete v času aktivnega članstva.

  • e-knjiga vodič po zdravi prehrani
  • e-knjiga smutiji
  • fit planer
  • spletno predavanje o prehrani
  • in druga darila.

Naj vam predstavim še bonuse ob nakupu:

FB podporna skupina: Kot že omenjeno se združujemo v fb skupini na FB, kjer sem vam na voljo za metorstvo, podporo in svetovanje.

Enoletno članstvo: Bonus enoletnega članstva je ta, da brezskrbno vadite eno leto z mano v udobju svojega doma in če želite, lahko podaljšate članstvo s ponovim nakupom. Enolatno članstvo vam omogoča dostop do vseh kvalitetnih video vsebin in materiala celo leto 24/7.

Neomejen dostop: Znotraj članstva imate neomejen dostop do vseh vsebin in niste vezani na nobene drugo platformo. Potrebujete le računalnik, telefon ali tablico in wi-fi. Oziroma še wi-fi ne potrebujete, saj lahko vključite tudi mobilne podatke in tako vadite na plaži, na terasi ali v vaši dnevni sobi.

Vadite varno in v udobju svojega doma: Vadite lahko kjerkoli in kadarkoli! Z dodatnimi napotki lahko vadite strokovno doma in ko imate čas. Prav tako niste vezani na to, da morate biti ob določeni uri na določenem kraju, le dostop do interneta in akcija!

Družina vadi skupaj: Ker sem tudi sama mamica in ko vadim se mi otroci pridružijo, je to odlična priložnost, da vadite s svojimi otroki in tako še dodatno poskrbite za zdravje in dorbo počutje cele družine. Na veliko rednih urah imam sestre, mamice in hčerke, ki hodijo skupaj na vadbe in tako preživijo skupen čas kvalitetno in zabavno.

Top novička!

Da vas še malo razvajam, drage moje čudovite in neverjetne ženske!

Prvim 30 prijavljenim podarim tudi edinstvene elastike, s katerimi še dodatno oblikujete svoje telo! Zato ne čakajte in se nam pridružite še danes!