30 avgusta, 2021 Joga za otroke in Mavrična unikatnica

Joga za otroke in Mavrična unikatnica

V Mavrični unikatnici se skrivajo prav posebna, z dušo in s srcem izdelana darila. Zakaj trdim, da z dušo in s srcem? Ker se nikoli, res nikoli, se Jasna ne loti ustvarjanja, če se ne počuti dobro. Raje vam bo rekla, da bo darilce končano malo kasneje, saj meni, da naše počutje vpliva na vsak izdelek in vsak izdelek je unikaten. In to je tisto, kar je tudi mene pritegnilo k predstavitvi njenega dela. Jasna je srčna oseba, ki sledi sebi in svoji viziji ter pomaga drugim, saj izdeluje izjemne umetnine, ki osrečujejo.

@mavricnaunikatnica

https://www.facebook.com/mavricnaunikatnica/

♬ original sound – MavricnaUnikatnica

V Mavrični unikatnici so nastali prelepi trakci, da bodo krasili glavice vaših princesk. Primerni so za fotografiranja, da krasijo vas in vaše princeske ob posebnih priložnostih, kot so rojstni dnevi, krsti, obhajila, birme, poroke in ostala praznovanja. Seveda so čudovit okras tudi za vsak dan. Lahko se nosijo kot naglavni trak ali kot elastika za lase. Deklice jih rade nosijo tudi kot zapestnico. In ravno takšne trakce ima naša princeska Izabeli. So neverjetno mehki in priročni za vsako priložnost.

V Mavrični unikatnici najdete prav posebne vrtiljake/baby mobile za dojenčke, venčke za različne priložnosti, trakce za deklice, lovilce sanj, mandale, posebne srčne vile, ki so nastale z namenom, da vam v vaš dom, v vaše okolje, prinesejo nekaj pozitivnega, ljubezen, lepe misli, čudovito energijo in umirjenost.

Zagotovo pa so največja posebnost moji vrtiljaki. Ponudba je res raznolika, saj Jasna vedno rada prisluhne vašim željam in to tudi izpolni. Vse o njenem delu si lahko preberete in ogledate na njeni spletni strani.

Na profilu @yogalishesana pa lahko sodelujete pri nagradni igri, pri kateri vam bova skupaj z Jasno podarili enkratno darilo za vaše malčke, in sicer dodelano knjigo Joga za najmlajše in njen čaroben vrtiljak.

NAGRADNA IGRA NA @YOGALISHESANA

Mavrično unikatnico najdete TUKAJ.