8 marca, 2021 21-dnevni transformacijski izziv: Zaživi svoje sanjsko življenje!

21-dnevni transformacijski izziv: Zaživi svoje sanjsko življenje!

Edinstven transformacijski spletni izziv Zaživi svoje sanjsko življenje je 21-dnevni izziv, ki vam ponuja možnost za osebno rast, delo na sebi, da sledite svoji viziji in da zaživite svoje sanjsko življenje.

Če ste v življenju na razpotju ali bi radi imeli več od življenja oz. veste, da je možno živeti boljše življenje, potem je to nekaj posebnega za vas.
Že več kot tisoč vadečih je sodelovalo v mojih izzivih in zagotovo lahko pomagam tudi vam. Kot life coach, kot NLP coach in kot vaditeljica različnih vadb vam lahko pomagam z več kot desetletnimi izkušnjami, ki sem jih pridobivala v Sloveniji in tujini ter vam lahko ogromno ponudim.

Skupaj potujemo čez življenjska področja in intenzivno delamo na sebi. V 21 dneh si lahko uredimo stvari tako, da zaživimo svoje sanjsko življenje. Znotraj tega spletnega tečaja vam ponujam najboljše in najbolj kvalitetno znanje, ki resnično deluje, ter orodja, s katerimi lahko v svoje življenje vnesete spremembe, ki si jih že dolgo želite.

Transformacijski izziv
Nikoli ni prepozno začeti znova!

Kako vse skupaj zgleda? Prenesete si program, ki si ga lahko tudi natisnete. Vsakodnevno vas čakajo tri video vsebine, in sicer prva video vsebina je nagovor, druga jutranji ritual in tretja večerni ritual. Vsak dan v prvi video vsebini, tj. nagovoru, izveste, kaj bomo tisti dan počeli. Jutranji ritual naj bi se izvajal zjutraj in je namenjen predvsem delu na sebi, da ponovno navežemo stik sami s seboj. Pri tem so jutranji rituali jogijski prijemi, ki nam pomagajo odstraniti blokade na energetskih centrih ali čakrah, nam pospešijo pretok energije po telesu, poskrbijo za vitalnost, boljše počutje in zdravje ter za to, da se boljše zavedamo vseh svojih teles (fizičnega, umskega, energetskega, itd.). Večerni rituali so namenjeni temu, da delamo na sebi s pomočjo orodij life coachinga, NLP coachinga in spiritualnih prijemov. Večerni rituali so spletna predavanja, ki so dopolnjeni z vajami. Vsak dan si natisnete vajo ali gradivo, ki nam pomaga izvesti določeno tehniko še bolj v globino in še bolj intenzivno. Včasih so vaje preprostejše, včasih boste za kakšno vajo morali bolj razmisliti in se prepustiti svoji podzavesti, da resnično pravilno izpolnite zadeve.

Vsakdo ima svojo, edinstveno pot v življenju, ki pa jo velikokrat zanemarimo, saj sledimo potem, ki so nam jih začrtali drugi. A nas to običajno ne osrečuje. Velikokrat slišimo stavek »sledi svojim sanjam«, a kaj storiti, ko ne vemo, kaj te sanje so?

Kaj narediti, ko ne prepoznamo svojih želja, ne vidimo jasno svojega poslanstva, ko ne vemo, kaj nas najbolj osrečuje in v katero smer stopiti, da zaživimo srečno in zadovoljno življenje? Kaj storiti, ko se nam sanje zdijo samo to – sanje, povsem neuresničljive?

Ne obstaja en in edini recept za uspeh. Vsak posameznik ga mora najti zase. V tem izzivu si ogledamo vse pomembne tehnike in vam pomagam, da odkrijete kdo ste in kaj želite v življenju početi ter kako želite živeti sanjsko življenje po svojih merilih.

Ne čakajte in se nam pridružite.

Izziv poteka prek spleta in vam omogoča, da ga lahko izvajate, ko imate čas in doma, kjer se počutite najbolj udobno in varno.

Transformacijski izziv najdete na spodnji povezavi:

https://yogalishesana.com/trgovina/21-dnevni-transformacijski-izziv/

Naj bo letošnje leto nepozabno in izjemno!

Z ljubeznijo, namaste.

Ana Kersnik Žvab